Genieten van je tuin
Image default
Banen en opleidingen

ALLROUND FINANCE SPECIALIST || Full Package + 35holidays

Ben je op zoek naar een functie als financieel expert / manager in verschillende praktische operaties in een steeds evoluerende sector? Ga jij graag met verschillende uitdagingen om in een dynamische en innovatieve omgeving? Daarnaast wil je deel uitmaken van een snelgroeiende omgeving en een sterke internationale groep? Dan ben jij wellicht de persoon die ik zoek!

Jobinhoud Finance Specialist

Door verschillende functies te bekleden, kunt u boekhoudkundige procedures en groepsstructuurrapporten verder opzetten en optimaliseren.

Als financieel manager neem je een toezichthoudende rol op en zet je je met een bescheiden, ondernemend en professioneel karakter in voor de toekomst met de COO.

U kunt optreden als een echte zakenpartner, waar nodig belangrijke afwegingen maken, optimalisatiemaatregelen nemen en bijzondere vragen beantwoorden.

Als rechterhand word je de kern van de onderneming. Hierdoor bouw je gestaag voort op interne en externe netwerken

Je analyseert financiële processen en condities, voert bij en optimaliseert deze indien nodig. Op deze manier begrijp je de ins en outs van de internationale organisatie volledig

Profiel als Finance Specialist

  • Je hebt een masterdiploma economie of financiën.
  • Je hebt al uitstekende werkervaring en kennis van accounting, control en GAAP.
  • U bent een IT-persoon.

Aanbod als Finance Manager

Het totale jaarsalaris is 50.000 tot 60.000 euro, afhankelijk van eerdere ervaring.

Een auto van de zaak met een tankkaart. Ook buiten het werk kun je je gemakkelijk vrij bewegen, waardoor je veel interessante uitstapjes kunt maken.

Je ontvangt ook een maaltijdcheque van 8 euro, zodat je altijd zorgeloos kunt lunchen.

De mobiele telefoons en laptops van het bedrijf bieden u de flexibiliteit om te werken waar en wanneer u dat nodig heeft. Op deze manier kunt u uw dag het beste plannen.

Andere gezinsleden kunnen zich tegen een zeer gunstige korting aansluiten bij een hoogwaardige hospitalisatieverzekering. Op deze manier kunt u uzelf en uw dierbaren beschermen in onvoorziene omstandigheden!

Een zeer goede netto onkostenvergoeding kan uw netto salaris direct verhogen.

U heeft de mogelijkheid om onafhankelijke beslissingen te nemen en indien nodig voorspellingen te doen. Op deze manier kunt u snel uw interesse in het bedrijf aantonen

In een prettige werkomgeving gaan samenwerking en respect hand in hand met ambitie en vooruitgang. Ontwikkel jouw ideale werkplek op persoonlijk en professioneel vlak. Ook de balans tussen werk en privé speelt een belangrijke rol, wat duidelijk tot uiting komt in de +35 vakantie die je aanbiedt.

https://www.vindazo.be/vacatures/allround-financieel-medewerker.html