Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

BinBin prullenbakken bij Comenius Lyceum in Amsterdam

Leerlingen Comenius Lyceum in Amsterdam gooien hun vuil in deze prullenbakken.

Het Comenius Lyceum aan de Jacob Geelstraat in Amsterdam West is er nog mooier op geworden. Sinds maandag 6 januari sieren grote full colour prullenbakken de aula van de scholengemeenschap. Toen de leerlingen terugkwamen van hun kerstvakantie troffen ze de prullenbakken aan in hun schoolgebouw.

De school voor vwo-, havo- en vmbo-onderwijs in Amsterdam Nieuw-West had budget voor nieuwe prullenbakken en wilde geen standaard bakken. Ze kwamen uit bij Barrelkings. Wij kunnen elke vorm van artwork printen op 200 L vaten. Custommade dus.  De afvalbakken zijn gemaakt van 200L oliedrums.

Er zijn verschillende prints gemaakt: veel felle en opvallende kleuren met verschilllende thema’s.Veel bloemen, groente en fruit en natuurlijk de grachtengordel van Amsterdam. Ook het beroemde Campbell soepblik van Andy Warhol ontbreekt niet. De leraar kunstgeschiedenis zal zeer in zijn nopjes zijn met deze functionele vorm van pop-art binnen de school.

De bakken zijn uitgerust met vlamwerende deksels die de vuilniszak mooi wegewerken. Brandweer en verzekering blij maar het ziet er ook gewoon mooier uit. Onder de prullenbakken zitten wieltjes waardoor de bakken makkelijk verplaatsbaar zijn.