Genieten van je tuin
Image default
Woning en Tuin

Kleine jacuzzi op het dak

Wie op het dak niet veel ruimte heeft, maar toch graag een jacuzzi op het dak wil, kan kijken naar een kleine jacuzzi op het dak. Die vind je bijvoorbeeld bij Serena Spa. Daar zijn verschillende jacuzzi’s te vinden. Je zal naar de kleinere varianten moeten kijken. Een ronde jacuzzi is dan misschien niet de beste keuze. Deze neemt vrij veel ruimte in. Maar als je die ruimte juist wel hebt, bijvoorbeeld in je tuin, dan kun je heel goed kiezen voor de ronde jacuzzi. Daar zijn meerdere varianten van te vinden.

Nederlands geproduceerd

Of je nu een ronde jacuzzi in de tuin wil of een kleine jacuzzi op het dak, je bent bij Serena Spa aan het juiste adres. Alle jacuzzi’s worden op Nederlandse bodem geproduceerd en geplaatst door lokale vakmensen. Als je problemen of vragen hebt, kun je ook bij de installateur terecht in plaats van bij het algemene bedrijf. Over isolatie is ook nagedacht bij deze jacuzzi’s. Er is maximale isolatie in de vorm van schuimisolatie om te zorgen dat het water zo lang mogelijk warm blijft. Dat scheelt ook weer op de energierekening.

Klein en rond

Misschien kom je met een kleine jacuzzi op het dak nog steeds uit bij een ronde jacuzzi. Dat is volledig afhankelijk van de ruimte die je voor een jacuzzi op het dak hebt en het gewicht dat gedragen kan worden door je dak. Ruimte en draagvlak zijn natuurlijk belangrijk om in acht te nemen voordat je een ronde jacuzzi aanschaft. Dat geldt uiteraard ook voor vierkante jacuzzi’s. Bekijk de mogelijkheden voor ronde en vierkante jacuzzi’s om te bepalen welke kleine jacuzzi op het dak voor jou geschikt is.