Genieten van je tuin
Image default
Woning en Tuin

Cinewall

Herken je het gevoel van een groot zwart gat in je woonkamer? Het hebben van een tv heeft meestal twee kanten. Aan de ene kant is het erg gezellig om met iedereen een film te kijken. Maar als de tv uit staat, is dat grote zwarte scherm voor de meeste mensen een beetje teveel van het goede. Je wil dan eigenlijk je tv in de muur wegwerken. Gelukkig is daar tegenwoordig een oplossing voor gevonden: een cinewall. Vraag je je af wat een cinewall is? Het is een mooie afgewerkte muur, waar je tv in zit. De tv wordt op een fijne kijkhoogte aangebracht. En natuurlijk staat het ook erg chique. De cinewalls komen snel op en gaan mee met de metropolitan woonstijl.  

 

Cinewall met haard

Een luxe cinewall: superleuk! Er bestaan ook meerdere uitvoeringen als het gaat om cinewalls. Bijvoorbeeld: een cinewall met een haard. Een TV wand kan een stuk muur zijn of een meubel. Er zijn verschillende ruimtes in het meubel. Sowieso de ruimte voor de TV, en bijvoorbeeld ingebouwde plankjes voor accessoires. Ook kunnen er bijvoorbeeld opberg attributen geplaatst worden. Voor extra luxe kun je dus ook kiezen voor een ingebouwde sfeerhaard, onder of boven de TV.  Meestal heb je meerdere opties bij een sfeerhaard. Zo kun je meestal de kleur bepalen, hoe hoog de vlammen steken en natuurlijk ook de temperatuur van de sfeerhaard.

 

Cinewall laten maken

Een cinewall laten maken kan aardig prijzig zijn, maar dan heb je ook gelijk wat. Een cinewall is maatwerk in je woonkamer, dus als je zelf niet handig bent kun je het beter laten. Een cinewall laten maken is dus een precies werkje. Relaxury is een van de aanbieders die cinewalls op maat aanleverd. Als je vandaag contact met ze opneemt, kun je binnen 5-6 weken maatwerk verwachten. Er wordt metropolitan stijl aangehouden, een luxe woonstijl die tegenwoordig erg in is gekomen. In combinatie met een mooie elektrische sfeerhaard straalt jouw woonkamer gelijk luxe uit. Daarnaast zijn er ook veel verschillende uitvoeringen om uit te kiezen, zoals normaal hout of een speciale kleur; het is allemaal bespreekbaar bij relaxury.