Genieten van je tuin
Image default
Tuin accessoires

plantenetiketten

Heb je wel eens gehoord van plantenetiketten? Nee, nog niet? Dan leggen we dat even voor je uit. Plantetiketten ook wel plantenlabels genoemd worden voornamelijk gebruikt in de florabranche. Informatie speelt bij planten een belangrijke rol. Door te weten of ze in de zon of juist in de schaduw moeten staan en hoeveel water geven noodzakelijk is. Met plantetiketten is dit meteen zichtbaar.

Waarom plantenetiketten?

Plantenetiketten zijn dus zeer geschikt voor tuinbedrijven. Een simpele prijzentag is niet handig, aangezien dat niet overhaalt om te gaan kopen. Klanten van je tuincentrum willen graag eerst informatie hebben over een plant voordat ze die echt gaan kopen. Een plantetiket kan dus net zorgen voor dat laatste stukje tot verkoop.

Steeketiketten

Zoals de naam al zegt kun je dit etiket in de grond van de bloem steken. Bij bloemen is het lastiger om er een etiket aan te hangen zonder de bloem te beschadigen. Daarom zijn er dus steeketiketten die de bloem, maar ook planten niet beschadigen. Dit is dan weer anders bij de zelfklevende variant. Steeketiketten vallen ook op in een tuincentrum, omdat ze hoger zijn en staan. De steeketiketten zijn ook handig om in de tuin te zetten wanneer de planten of bloemen geplant zijn. Zo kan de klant even op het kaartje kijken wanneer hij/zij niet meer weet hoeveel water de plant ook alweer moet hebben.

https://www.drukwerkgroningen.nl/producten/plantenlabels/

Gerelateerde artikelen

Hottub in de tuin

Hot tub

Ontspan met een groene Kunsthaag