Genieten van je tuin
Image default
Tuin accessoires

Leuke tuinaccessoires van Outside Wishes

Met tuinaccessoires van Outside Wishes brengtu u nostalgie in uw tuin. 

Een tuin is een plek wat staat voor ontspanning om even tot rust te komen van de dagelijkse stress. Of het nu om een grote of kleine tuin gaat, met een paar kleine aanpassingen van www.outside-wishes.nl wordt uw tuin omgetoverd in een stilistische vintage design. En gaat het om de voortuin dan is dat algauw een visitekaartje voor bezoekers en voorbijgangers. U heeft een kleine achtertuin? Breng er ruimte in door hoogteverschil te creëren om het net even spannender te maken. 

Kies uw ideale plek waar u wilt vertoeven met een 4 delig tuinset van Esschert Design uitermate geschikt voor de kleine stadstuin. Gebruik daarbij een makkelijk afneembaar bijpassend kleed met perzisch motief ook van Esschert om het geheel aan te kleden. Laat zien wat voor planten en bloemen U heeft door gebruik te maken van de Leisteen plantenstekers met was potlood. Breng nostalgie in Uw tuin door bijv. een zinken emmer en gieter. 

Geniet van de vogels in uw tuin en haal de natuur naar u toe. 

Om de vogels naar Uw tuin te lokken kunt U inspelen op de natuur. Vooral in het najaar en de winter hebben vogels voedsel en beschutting nodig. Bij ons in de web(shop) zijn verschillende vogelvoederhangers en vogelvoederhuisjes verkrijgbaar. Hang in de tuin de voederhangers op verschillende plekken en laat uw tuin tot leven komen. Met de doorzichtige voederhuisjes van Esschert Design kunt U volop genieten van de vogels die keer op keer terug zullen komen in Uw tuin. 

Deze doorzichtige voederhuisjes zijn hangend verkrijgbaar of met zuignappen aan Uw raam te bevestigen. Zodat U ook binnenshuis kan genieten van de vogeltjes die langs komen. Met het gecoate metalen voederhuisje van Esschert is het natuurlijk leuk om meerdere vogeltjes tegelijk zien eten. Niet alleen genieten van Uw tuin is rustgevend. Maar ook het onderhoud er aan plegen. Met het rijke assortiment tuinaccessoires van Outside Wishes kunt U de stress van U afgooien door lekker te gaan tuinieren. 

Maar Outside Wishes staat ook voor: de natuur intrekken. 

U wilt lekker de natuur intrekken met een gezellige picknick in de planning. Lekker samen zijn op makkelijk te reinigen kleed van het merk “Evernaar”. En voor als het schemerig wordt dan ontsteken we de verzinkte design lantaarn. Verschillende picknick accessoires zijn verkrijgbaar in de web(shop). En dat alles makkelijk mee te nemen in XL bigshopper met een leuke print. 

En mocht het weer onverwacht omslaan. Dan hebben wij een ruime collectie van verschillende design paraplu’s. Van egale vintage kleuren tot leuke dierenprints. Kortom wij van Outside Wishes hebben niet alleen accessoires voor de tuin maar ook voor de buitenmens. Maak van Uw tuin een paradijs en bestel op www.outside-wishes.nl.

https://www.outside-wishes.nl/