Genieten van je tuin
Image default
Horeca

Op zoek naar het beste vlees van Haaksbergen en omstreken?

Geeft u een bedrijfsfeest of wilt u thuis met de hele familie barbecueën en wilt u alleen het beste vlees uit Haaksbergen? Neem dan contact met ons op en wij stellen een op maat gemaakt vleespakket voor u klaar!

Soorten vlees pakketten

Het vlees van de slager in Haaksbergen kunnen wij zo voor u samenstellen dat het aan al u wensen voldoet. Wilt u bijvoorbeeld alleen maar vlees van een bepaald soort dier, dan wordt dat zo voor u geregeld. Er kan een gourmet pakket voor u worden samengesteld of bijvoorbeeld een ambachtelijk buffet met alleen het lekkerste kwaliteitsvlees van de slager in Haaksbergen. Naast dat u vlees voor uzelf bestelt kunt u ook vlees als relatiegeschenk geven. daarbij kunt u zelf een vlees pakket samenstellen. Dit betreft natuurlijk alleen vlees van eigen makelij en daardoor behoudt het zijn kwaliteit. Tevens kunt u kiezen voor een barbecue pakket, deze is zeer gemakkelijk zelf online via de website te bestellen. En wij komen deze pakketten zelf bij u langsbrengen indien u woont in Haaksbergen of omgeving. Mocht u een grote bestelling hebben gebruiken wij zelfs onze eigen koelaanhanger. Deze is overigens ook te huur wanneer deze niet door ons gebruikt wordt.

Van oorsprong een familiebedrijf

Het échte Twentse rundvlees komt van de eigen boerderij in Haaksbergen. Hierdoor kan de kwaliteit gewaarborgd worden en heeft u alleen het verste vlees op uw bord. De dieren die geslacht worden hebben een erg goed en stressvrij leven gehad, iets wat de smaak zeker ten goede komt. Omdat het vlees van de eigen boerderij komt is de gehele productieketen onder onze invloed. Daarnaast werkt het familiebedrijf in Twente samen met alleen de beste poeliers en varkensmesters uit Haaksbergen en omstreken en dit is zeker terug te proeven in het vlees.