Genieten van je tuin
Image default
Horeca

Een Avondje Uit in Putten: Beleef Ons Restaurant

Bent u op zoek naar een unieke culinaire ervaring in het hart van Putten? Dan is ons restaurant in Putten de perfecte bestemming voor een onvergetelijk avondje uit. Met een keukenbrigade onder leiding van chef-kok Richard Broersma, staat Restaurant De Vanenburg garant voor verrassende en smakelijke creaties die elke dag met veel passie en aandacht worden bereid.

Culinaire Verwennerij in een Prachtige Omgeving

Restaurant De Vanenburg, gelegen in een schilderachtige omgeving, biedt meer dan alleen een maaltijd; het biedt een ervaring. Of u nu komt voor een lunch, high tea, of diner, u wordt verwelkomd in een ambiance waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan. Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u genieten van onze culinaire hoogstandjes, van een intieme lunch tussen 12.00 en 15.00 uur, een elegante high tea vanaf 13.00 uur, tot een uitgebreid diner met aanvang tussen 17.30 en 20.00 uur.

Ontdek Onze Diverse Culinaire Mogelijkheden

Ons eetgelegenheid biedt een breed scala aan culinaire opties. Voor de liefhebbers van een uitgebreide maaltijd bieden wij 5-, 6-, of 7-gangendiners aan, waarbij u voor 19.00 uur kunt aanschuiven. Bent u vegetariër? Geen zorgen, wij hebben ook een vegetarisch menu beschikbaar om u een onvergetelijke belevenis te bezorgen.

Brasserie De Hoeve: Informeel Genieten

Naast ons hoofdrestaurant, nodigt Brasserie De Hoeve u uit voor een informeel diner of een gezellige borrel. Gelegen in het boerderijcomplex Klein Vanenburg, biedt de brasserie na een complete make-over in 2023, een ontspannen sfeer waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes.

Het Zonnigste Terras van Putten

Van april tot en met september verwelkomen wij u graag op ons riante terras. Gelegen achter het kasteel en midden in onze historische bomentuin, is het de ideale plek om te genieten van een borrel, lunch of high tea in de buitenlucht.

Reserveer Uw Tafel Vandaag Nog

Wilt u verzekerd zijn van een plekje in ons restaurant in Putten? We raden u aan om vroegtijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Dit kan eenvoudig via onze website, per e-mail of telefonisch.

Beleef een avondje uit in Putten zoals nooit tevoren en laat u culinair verrassen door de creaties van onze chef-kok en zijn team. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in Restaurant De Vanenburg!

https://www.kasteeldevanenburg.nl/restaurant