Genieten van je tuin
Image default
Hobby en vrije tijd

Zaden voor thuiskweek, scherpe prijzen

Je wie tzaadjes online bestellen bij Weed Seeds Express kent vele voordelen:

  • je hebt de keuze uit zaadjes van allerlei samenstellingen, met uiteenlopende smaken;
  • elk zaad wordt uitgebreid beschreven;
  • op de site vind je handige tips en leuke weetjes;
  • alle zaden zijn op voorraad en direct leverbaar;
  • de prijzen zijn scherp;
  • als je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, heb je ze morgen in huis;
  • de verzending is gratis.

Voor beginners kunnen we onder meer Purple Kush aanraden. Dit is een gefeminiseerd zaad van een krachtige Indica soort met paarse toppen. Het THC-gehalte is hoog: 21%. De genetica is Hindu Kush x Purple Afghani. Je bent vast nieuwsgierig naar de opbrengst? Als je Purple Kush binnen kweekt kun je rekenen op een maximale opbrengst van 300 tot 400 gram per vierkante meter.

Staan de planten buiten dan zullen ze meer opbrengen dankzij het zonlicht: 350 tot 450 gram per vierkante meter. Het effect dat ontstaat bij het roken van deze weed verschilt van persoon tot persoon. De werking wordt omschreven met de volgende woorden: hongerig, kalmerend, krachtig, lui, relaxt, slaperig, stoned en vrolijk.

Ga jij autoflower kweken? De eigenschappen ‘SOG geschikt’ en ‘SCROG geschikt’ zul je vaak tegenkomen. Dit vraagt om een toelichting. SOG is de afkorting van sea of green. Dit is een Nederlandse kweekmethode met als uitgangspunten: het optimaal benutten van de ruimte en de planten blootstellen aan zoveel mogelijk licht.

In plaats van een paar grote planten, kweek je veel kleintjes die samen een groene zee vormen. De groeifase is kort; de plantjes worden niet al te hoog. Bij SCROG (screen of green) gebruik je grote potten. De scheuten in de toppen buig je horizontaal af en bind je vast aan een horizontaal hekwerk / frame. Ook aanvankelijk niet goed ontwikkelde zijtakjes krijgen zo genoeg licht om door te groeien en dikke toppen te leveren. 

Mocht je nog vragen hebben over de verschillende kweekmethodes of over een bepaalde soort, laat het weten! Het Weed Seeds Express team deelt zijn kennis maar al te graag.

https://weedseedsexpress.com/nl