Genieten van je tuin
Image default
Dienstverlening

Verbeter de vindbaarheid van je website

Is jouw website niet goed vindbaar voor je doelgroep, waardoor je een hoop conversies misloopt? Dan moet deze geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. Dat kun je natuurlijk zelf doen, als je weet wat er precies moet gebeuren om het gewenste resultaat te bereiken. Je kunt het ook overlaten aan een gespecialiseerd SEO bedrijf zoals Proseo. Dan weet je zeker dat het goed komt en bespaar je ook nog aardig wat tijd. Proseo heeft ruime ervaring met zoekmachine optimalisatie. Je kunt dan ook rekenen op kwaliteit en een doortastende aanpak.

De aanpak van Proseo

Bij Proseo doen we alles wat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie en -marketing. We gaan met je in gesprek over je doelen en verwachtingen. Vervolgens maken we een grondige analyse van je website zoals deze er momenteel voorstaat. Aan de hand van de verzamelde informatie maken we een plan van aanpak met de stappen die genomen moeten worden. Je kunt ervoor kiezen om alle werkzaamheden aan ons over te laten, maar je kunt bepaalde dingen ook zelf doen. Door samen te werken zul je uiteindelijk de beste resultaten krijgen.  

Linkbuilding strategie opzetten en uitvoeren

Wil je linkbuilding gaan inzetten, zodat Google jouw website beschouwt als betrouwbaar en relevant? Dan is het wel belangrijk dat je weet wat je doet. Linkbuilding is een effectieve manier van optimalisatie die ook op de lange termijn effect heeft, als het tenminste goed wordt uitgevoerd. Bij Proseo hebben we een uitgebreid netwerk van kwalitatieve websites die we kunnen linken met jouw website. We zetten dan ook graag een linkbuilding strategie voor je op, die we desgewenst natuurlijk ook uitvoeren. Wil je weten wat jouw website nodig heeft om hoog in de zoekresultaten van Google te komen? Neem dan snel contact met ons op, zodat we ermee aan de slag kunnen.

https://www.proseo.nl/