Genieten van je tuin
Image default
Sport

Een sporttrofee kopen, hoe doe je dat?

Het organiseren van een sportwedstrijd of –toernooi betekent dat je een hoop zaken moet regelen. Van de wedstrijdschema’s tot de catering, tot het regelen van vrijwilligers. En natuurlijk het kopen van de sportprijzen! Een wedstrijd is natuurlijk niet compleet zonder mooie trofee voor de winnaar of winnaars! Maar zeker als je dit nog nooit hebt gedaan is het lastig kiezen met zoveel opties. Daarom helpt dit artikel je bij het maken van je keuze.

Ruime keuze in sportprijzen

Wanneer je even op internet rondneust zal je het je al snel opvallen dat je ontzettend veel keuze hebt in sportprijzen. Je hebt natuurlijk de standaard medaille of sportbeker maar dat is lang niet alles. Een kampioensschaal bijvoorbeeld. Of een rozet voor het paardrijden. Of een beeldje van glas, steen of kunststof.

En dan hebben we het nog niet eens over de sport specifieke prijzen zoals een beker voor de voetbal, hockey of rugby. En zelfs als je kiest voor een ‘standaard prijs’ zoals een sportbeker heb je nog talloze opties. Kies je voor een bokaal? Of een trofee? Of een langwerpige sportbeker? Je mogelijkheden zijn eindeloos! Kijk daarom vooral naar de prijs en de afmetingen en maak op basis daarvan een selectie. 

Extra opties bij bestellen

Voor het bestellen van je sportprijzen kun je meestal gewoon op internet terecht. Bij een goede webshop krijg je tijdens het bestelproces meteen de mogelijkheid om je sportprijzen aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toevoegen. Ook de afbeelding kun je vaak aanpassen met een afbeelding uit de collectie. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een eigen afbeelding te uploaden en deze op de beker of de voorkant van een gouden medaille af te drukken.

Wanneer je vaker een wedstrijd organiseert kan het lonen om prijzen in grotere oplagen te bestellen. Dan krijg je vaak een staffelkorting waardoor de stuksprijs omlaag gaat.