Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Een lounge ruimte onder je overkapping.

Een echte meerwaarde voor iedere tuin en woning, een overkapping in de tuin! De ruimte onder de overkapping op maat kan je op vele fijne manieren gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld een heerlijke lounge ruimte van maken. In dit artikel gaan we het daarover hebben.

Terras overkapping op maat

Het begint natuurlijk bij de overkapping. Als je nog geen terras overkapping hebt, kan je deze gemakkelijk op maat laten maken. Een overkapping op maat, is een echte toevoeging aan, niet alleen je tuin maar ook je huis en leefruimtes.

Zorg dat je voorbereid bent

Voordat jij je ruimte gaat inrichten, is het een goed idee om te weten hoe groot de beschikbare ruimte is, zodat jij weet hoe groot de meubels kunnen worden. Het is bijvoorbeeld wel leuk om een hoekbank te hebben maar past dit wel? Let ook op waar de stroompunten zijn, zodat je dit niet blokkeert met eventuele meubels en alles lekker bij de hand kan hebben.

 

Stel je budget samen

Loungemeubels zijn te verkrijgen in alle soorten, maten en materialen. Zorg er dus eerst voor dat je weet hoeveel je gaat uitgeven aan de inrichting van de ruimte.

 

Lounge meubels

Nu je jouw budget weet, kan je meubels gaan uitzoeken voor je lounge ruimte. Haal een comfortabele bank of stoelen en maak het gezellig.

 

Zorg voor de juiste temperatuur

Een terras overkapping kan je gemakkelijk afsluiten met glazen deuren, als het koud wordt in de winter. Je kunt ook kiezen voor terras verwarming of een airco, om het in de zomer ook lekker koel te houden.

 

Decoratie

Nu is het tijd om de ruimte te decoreren en te vullen met planten. Planten zullen genieten van de zonnestralen in deze lichte ruimte en zuiveren de lucht. Daarbij maakt het de ruimte al meteen een stuk gezelliger.

 

Ontspanningsapparatuur

Zet wat apparaten die ontspanning bieden in de lounge ruimte, denk aan een muziek apparaat of televisie.

https://handelsondernemingkirkels.nl/overkapping-op-maat/

Gerelateerde artikelen

Een gouden beker kopen die past bij jouw evenement

Zorgeloos je huisdierenspullen laten thuisbezorgen

Zo breng je de vogels terug naar Nederland