Genieten van je tuin
Image default
Woning en Tuin

Tegelbedrijf Natural Stones heeft prachtige stenen

Wil je graag een ruimte in je woning verbouwen of wil je graag je tuin een andere look geven? Ben je daarom op zoek naar nieuwe tegels? Bij het tegelbedrijf Natural Stones vindt je een breedt aanbod van verschillende natuur stenen en steenstrips. Ze bieden onder meer stenen aan als keramiek, composiet, graniet, marmer, hardsteen en natuursteen aan. Je kan de stenen op verschillende plekken plaatsen. Ook hebben ze verschillende keukenbladen en kunnen ze deze op maat voor je maken. Benieuwd naar de stenen of strips? Neem een kijkje op de website of ga op bezoek bij een van de showrooms.

Pakketten

Natural Stones heeft niet alleen een mooi assortiment met tegels, ze kunnen de tegels voor je op maat uit zagen en plaatsen. Ze zijn al jaren bezig met het leggen van tegels en daarom hebben ze veel ervaring op gedaan. Het zijn echte specialisten die je kunt vertrouwen. Hieronder laat ik zien welke pakketten ze aanbieden en wat er in het pakket zit. 

  • Pakket Brons:  15 pakken tegellijm inclusief, Voegmiddel 2 pakken, Plaatsen tegelvloer, met leveling systeem. 69,95 euro per vierkante meter.

  • Pakket Zilver: 15 pakken tegellijm inclusief, voegmiddel 2 pakken, plaatsen tegelvloer, met leveling systeem. 79,95 euro per vierkante meter

  • Pakket Goud: 15 pakken tegellijm inclusief, voegmiddel 2 pakken, plaatsen tegelvloer, met leveling systeem. 89,95 euro per vierkante meter. 

Elk duurder pakket heeft een eigen keuze aan tegels. Hoe duurder het pakket des te meer keuze heb je uit tegels en verschillende soorten tegels. De ene tegel is natuurlijk duurder dan de ander. 

Voordeel

Je kan er ook voor kiezen om alleen de tegels af te halen bij Natural Stones. Het is echter voordeliger wanneer je er voor kiest om de tegels ook door Natural Stones te laten leggen. Zo kun je dus voor een van de bovenstaande pakketten kiezen en zul je voordeliger uit zijn dan wanneer je het leggen ergens anders laat doen.