Genieten van je tuin
Image default
Woning en Tuin

De mooiste houten vloeren bij Bax houthandel

Als je op zoek bent naar mooie houten vloeren kan je eens een kijkje nemen bij Bax Houthandel. Houten vloeren heb je in veel soorten, zo kan je kiezen uit een lamelparket, een parketvloer of een eiken vloer. Voor zeer scherpe prijzen laat je al een van de houten vloeren in je huis of bedrijfspand leggen. Omdat houten vloeren normaal duur zijn denk je misschien dat er weer een addertje onder het gras is, maar dat is in dit geval niet waar. De scherpe prijzen zijn mogelijk omdat de vloeren zelf worden gemaakt en er geen tussenhandelaar nodig is in het proces. De vloer wordt op maat gemaakt en wordt ook nog eens bij jou geleverd en gelegd, indien je hier een voorkeur voor geeft.

Keuzes uit houten vloeren

Omdat alle houten vloeren eigen kenmerken hebben, zullen de adviseurs van Bax houthandel je altijd helpen bij de beste keuzes voor een mooie vloer. Je moet hierbij rekening houden met het leggen van vloerverwarming in je woning. Niet alle houten vloeren kunnen namelijk goed tegen warmte en dan is het dus ook niet verstandig om deze te plaatsen boven een vloerverwarming. Ook wanneer je woonachtig bent in een appartementencomplex en je te maken hebt met onderburen, moet je goed kijken naar welke houten vloeren hiervoor geschikt zijn. Door op een aantal vragen alvast antwoord te geven, kan het aanbod wat worden ingeschikt door de adviseurs waardoor de vloeren die wel voor jouw situatie passend zijn overblijven en je makkelijker een keuze kan maken.

Vragen beantwoorden

De vragen voor het plaatsen en kiezen van de houten vloeren zijn bijvoorbeeld het soort ondervloer dat er in de woning ligt. Heb je nog geen ondervloer? Dan kan je deze ook kopen bij de houthandel. Daarnaast is het belangrijk om een budget in gedachte te hebben aan wat je kwijt wil zijn aan een vloer. Kijk ook naar de voorkeur die je hebt voor de houten vloeren. Wil je een eiken vloer, een lamelparket of een parketvloer? En ben je van plan om vloerverwarming in je woning te laten leggen of ligt dit er al? Heb je te maken met onderburen of is de vloer bedoeld voor een bovenverdieping?

Gerelateerde artikelen

DE LUXE VAN EEN TUINHUIS MET DOUGLAS OVERKAPPING

Ga er op uit met de fiets!

Tuinaanleg door een hovenier in Veenendaal