Genieten van je tuin
Image default
Woning en Tuin

Bestel je buitenplanten online op Pots & Plants

Bestel je buitenplanten online op Pots & Plants

Als je op zoek bent naar nieuwe buitenplanten voor in de tuin of op het balkon, hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Je kunt deze eenvoudig en snel bestellen via de uitgebreide website van Pots & Plants. Je hebt deze dan binnen 1 tot 3 dagen in huis!

Een plant versturen, gaat dat wel goed?

Je zult je wellicht afvragen of een plant versturen wel zonder problemen mogelijk is. We vroegen het aan Pots & Plants. Hun antwoord: Alle bestelde planten worden in een speciaal ontworpen verpakking verstuurd. PostNL levert vervolgens de pakketjes netjes af bij de klant. Zij zijn bekend met het leveren van planten. De combinatie van de speciale verpakking en de goede levering van PostNL zorgt ervoor dat het leveren van planten vrijwel altijd goed verloopt.

Veel soorten buitenplanten

Bij Pots & Plants heb je de keuze uit veel soorten buitenplanten. Ben je op zoek naar een plant die ook in de winter buiten kan blijven staan? Veel van de aangeboden buitenplanten kun je prima buiten laten staan en eventueel bij vorst afdekken. Kijk voordat je een plant koopt in de omschrijving of de buitenplant hier geschikt voor is. Hetzelfde geldt voor schaduwplanten of planten die het juist weer erg goed doen in de directe zon.

Ook voor balkonplanten geldt dat lang niet alle buitenplanten geschikt zijn voor op het balkon. Heb je een balkon op het zuiden? Zorg er dan voor dat je een plant kiest die goed tegen direct zonlicht kan.  Heb je een balkon op het noorden en krijgt de plant haast geen licht? Ga dan voor een plant die weinig licht nodig heeft zoals bamboe!

Steun Nederlandse kwekers!

Pots & Plants levert alleen buitenplanten die gekweekt zijn op Nederlandse bodem. Door een buitenplant te bestellen bij Pots & Plants steun je hun dus bij het helpen van Nederlandse kwekers.

https://www.potsandplants.nl