Genieten van je tuin
Image default
Woning en Tuin

Alles wat u moet weten over hoogglans laminaat

Hoogglans laminaat is een type laminaatvloer met een gladde, glanzende afwerking. Het zorgt voor een schoon en droog oppervlak dat geen stof of vuil opneemt. Hoogglans laminaat wordt veel gebruikt als alternatief voor tapijt in huizen met kinderen, huisdieren en/of allergieën. Het is gemaakt van dunne vellen polyvinylchloride (PVC) kunststof hars die samen met andere harsen en bindmiddelen zijn gebonden om het eindproduct te vormen. De typische dikte van hoogglans laminaat is ongeveer 0,095 inch (2 mm). De dikte van elk vel kan per fabrikant verschillen. Het hangt ook af van de grootte van het vel dat u bij Afium koopt. Hoogglans laminaten zijn er in veel verschillende kleuren en stijlen. Ze zijn zo ontworpen dat ze geen speciale zorg nodig hebben. In vergelijking met andere soorten laminaatvloeren.

Hoogglans laminaat vloeren zijn duurzaam

Hoogglans laminaat vloeren zijn een van de meest duurzame soorten vloeren die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Dit komt omdat het twee lagen heeft. De bovenste laag is een hardhout fineer en de onderste laag is een samengesteld composietmateriaal. Als u laminaat bestellen wilt van hoogglans vloeren, maakt u een goede keuze. Het composietmateriaal maakt hoogglans laminaat vloeren extreem duurzaam. Vooral in vergelijking met andere soorten vinyl- of tegelvloeren die gemakkelijk kunnen worden beschadigd door voetstappen en vocht door morsen of spatten.

Ze zijn gemakkelijk schoon te maken

Hoogglans laminaat vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden omdat ze gemaakt zijn van een makkelijk schoon te maken materiaal. De hoge glans maakt het ook makkelijker om ze schoon te houden. Hoogglans laminaatvloeren kunnen worden afgenomen met een vochtige doek of worden gestofzuigd met een stofzuiger met zachte borstel. Ze kunnen zelfs vaker worden gereinigd dan andere soorten vloeren vanwege het lage onderhoudsniveau.

Ze zijn betaalbaar

Hoogglans laminaat is een goede keuze voor elk huis. Het kan worden gebruikt op kasten, vloeren en muren om uw huis een luxere uitstraling te geven. Hoogglans laminaat is bovendien zeer betaalbaar en je vindt het in veel verschillende kleuren, stijlen en afwerkingen. De prijs van hoogglans laminaat is afhankelijk van de kleur en stijl die je kiest.