Genieten van je tuin
Image default
Tuin onderhoud

Bent u op zoek naar grind? Siergrind kopen?

Bent u op zoek naar grind voor uw tuin? Of wilt u uw tuin versieneren met siergrind? Bij de tuinspecialist van Twente bieden wij verschillende soorten grind voor een schappelijke prijs. Zo kunt u bij ons verschillende soorten grind, steen en siergrind bestellen. Wilt u graag meer weten over grind? Lees hieronder verder.

Welke grind kunt u kopen?

Ons assortiment bestaat uit rode mijnsteen en diverse afmetingen siergriend. Rode mijnsteen, ook bekend als mijnsplit / siersplit, is een zachtge en lichte splitsoort welke afkomstig is uit de kolenmijnen. Deze mijnsteen is hard en geschikt voor minder zwaarbelaste opritten of ruimtes. Rode mijnsplit wordt geleverd in big bags, small bags en losgestort op een gewenste locatie. Siergrind is een gebroken natuursteen welke gemakkelijk aan te brengen zijn op anti-wortel doek of gebroken puin. Siergrind is beschikbaar in verschillende afmetingen, zo kunt u kiezen uit 8-16, 16-32 en 40-80 mm, welke ook wordt geleverd in big bags, small bag en losgestort op locatie.

Hoe kunt u grind kopen?

Grind kopen is gemakkelijk via onze webshop. In het topmenu kunt u kiezen voor grind welke u vervolgens kun filteren in het linker menu. Selecteer hieropvolgende een de gewenste grind en plaats uw bestelling door op “Reserveer nu” te klikken. Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen om uw bestelling af te ronden. Naast grind, kunnen wij u helpen met containerverhuur, zand, tuinaarde & tuinmesten transport.

Meer informatie of zakelijk bestellen?

Wilt u grind kopen als een zakelijke partij? Dat is mogelijk, neem vrijblijvend en gratis contact met ons op via onze contactpagina. Heeft u meer vragen over welke grind nou echt geschikt is voor u? Stel uw vraag telefonisch of per e-mail. Wij staan u graag te woord. Ook zijn wij op zaterdag (tot 15:00) telefonisch bereikbaar.  Grind kopen doet u bij de tuinspecialist van Twente.

http://www.busschercontainers.nl/grind-kopen/