Genieten van je tuin
Image default
Tuin en buitenleven

Tuincentrum Tuindorado in Friesland: alles voor een prachtige tuin

Bent u op zoek naar een tuincentrum waar u alles kunt vinden voor uw tuin? Dan bent u bij Tuindorado aan het juiste adres. Tuindorado is een begrip in Friesland en heeft vestigingen in Wolvega, Gorredijk en Drachten. Alle vestigingen bieden een uitgebreid assortiment aan tuinproducten en services, zodat u uw tuin helemaal naar wens kunt inrichten en onderhouden. Lees verder om meer te weten te komen over wat wij te bieden hebben.

Ruim assortiment aan planten en bloemen

Bij Tuindorado, Tuincentrum Friesland vindt u een ruim assortiment aan planten en bloemen. Of u nu op zoek bent naar mooie bloeiende planten, groene planten voor binnen of buiten, of specifieke bomen of struiken voor uw tuin: wij hebben het allemaal. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Tuinmeubelen en accessoires

Naast planten en bloemen kunt u bij de drie vestigingen van Tuindorado ook terecht voor tuinmeubelen en accessoires. Wij hebben een van de meest uitgebreide collectie van kwalitatieve tuinmeubelen in Friesland. In verschillende stijlen en maten, van loungesets tot tuinbanken en van ligbedden tot tuinstoelen. Ook voor accessoires zoals tuinkussens, parasols en buitenverlichting bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinontwerp en -aanleg

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen en aanleggen van uw tuin? Ook daarvoor kunt u bij Tuincentrum Friesland terecht. Onze ervaren hoveniers kunnen u helpen bij het maken van een tuinontwerp dat past bij uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin. Vervolgens kunnen zij ook de aanleg en eventueel het onderhoud van uw tuin verzorgen.

Evenementen en workshops

Bij Tuincentrum Friesland organiseren wij regelmatig evenementen en workshops. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop BBQ. Houd onze website en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van onze evenementen en workshops. Bent u benieuwd naar ons assortiment en onze services? Bezoek dan eens Tuindorado, hét begrip in de provincie Friesland.

https://www.tuindorado.nl