Genieten van je tuin
Image default
Tuin en buitenleven

Je eigen voor of achtertuin aanleggen

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen tegenwoordig hun eigen tuin aanleggen. Dit betreft beiden de voor en achtertuin. De meeste mensen doen dit zodat ze het compleet kunnen personaliseren- maar natuurlijk ook om de kosten te drukken. Maar wanneer je besluit dat je je eigen tuin aan gaat leggen, moet je de keuze maken welk materiaal je hiervoor wilt gebruiken. Je moet de goede keuze maken om het juiste materiaal. Voorbeelden hiervan zijn keramische tegels, grind split en zand of sierkeien. Daarna komt de tweede keuze, belichting. Wil je je tuin hierbij verlicht hebben, of op bepaalde plekken belichting hebben zodat dit er mooier uitkomt. Het zijn veel keuzes, die vaak veel geld kosten. Maar bij Van Essen Sierbestrating wordt het aanbod een stuk overzichtelijker gemaakt. Maak een keuze uit het brede assortiment.

Keramische tegels voor buiten

Er zijn twee duidelijke redenen waarom keramische tegels zo populair zijn geworden de laatste jaren. Keramische tegels zijn comfortabel en ook nog eens zeer duurzaam. De tegels worden drooggebakken waardoor de kleurvast zijn en krasvrij. Kleurvast betekent dat ze niet na verloop van tijd van kleur vervagen. Ook zijn de tegels vrij licht van gewicht waardoor ze makkelijk te leggen zijn. De tegels bestaan uit onder andere klei en zand, in combinatie met mineralen en kleurstoffen. De hardheid door het backproces zorgt er ook voor dat de tegels geen mossen of algen krijgen.

Interesse in het zelfstandig aanleggen van de voor of achtertuin?

Heb jij interesse in het leggen van je eigen voor- of achtertuin? Weet je nog niet welke tegels je wilt kopen, of waar je ze wilt aanschaffen? Wil je tegelijkertijd de gehele verlichting erbij bestellen? Het is allemaal mogelijk bij Van Essen sierbestrating. Er is een breed assortiment aan tegels en verlichting zodat er voor iedere klant wat te kopen is. Koop je perfecte tegels hier!