Genieten van je tuin
Image default
Tuin en buitenleven

Hoe bereid je je tuin voor als je op vakantie gaat?

Het zomerseizoen is in volle gang en dat betekent dat de vakantieperiode naderbij komt. Heeft u al plannen gemaakt voor uw welverdiende vakantie? Vergeet dan niet ook uw tuin klaar te maken. In deze periode met warme temperaturen en af en toe een flinke regenbui, maken veel planten een extra groeispurt. Gaat u langer dan een week weg, dan is het verstandig om maatregelen te treffen. Zo voorkomt u dat u thuiskomt in een wildernis.

Hoe bereid je je voor?

Een tuin verzorgen is niet moeilijk, maar er komt wel wat werk bij kijken. Wanneer u op tijd begint met het voorbereiden van uw tuin, voorkomt u dat u later voor vervelende situaties komt te staan. Begin daarom ruim van tevoren met het plannen van de tuinverzorging. Op die manier weet u zeker dat alles goed geregeld is en kunt u onbezorgd genieten van uw welverdiende vakantie.

Wilt u weten hoe u uw tuin het beste kunt verzorgen? Neem dan contact op met een de hovenier in Hendrik-Ido Ambacht. Zij kunnen u adviseren over de juiste maatregelen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u tuin er tiptop bijligt wanneer u thuiskomt. Wacht dus niet langer en neem contact met ze op.

LEF Hovenier inschakelen voor tuinonderhoud

LEF Hovenier is een tuinonderhoudsbedrijf in Hendrik-Ido Ambacht dat gespecialiseerd is in tuinonderhoud. Wij verzorgen tuinen van particulieren, bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen. LEF staat voor Liefde, Enthousiasme & Fun en dat ziet u terug in onze werkzaamheden. Wij werken met plezier aan uw tuin, want een mooie tuin geeft ons voldoening. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Wij kunnen u dus adviseren over de juiste maatregelen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u tuin er tiptop bij ligt wanneer u thuiskomt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.