Genieten van je tuin
Image default
Aanbiedingen

Het Anker; kwaliteit van eigen bodem

Één van de vaandeldragers van de Europese meubelwereld huist op steenworp afstand, in ons eigen Nederland. Zitmeubelspecialist Het Anker bouwde in haar 95-jarig bestaan een reputatie van Internationaal allure op. 

 

Alles in eigen huis

Van ontwerp tot transport; Het Anker heeft alles onder één dak. Het grootste deel van de collecties wordt zelf ontworpen, soms met inspiratie van internationaal bekende ontwerpers. In combinatie met ouderwets vakmanschap leidt het telkens weer tot meubels met de herkenbare Anker signatuur. Vooral de keuze voor stoere en met-de-hand-geschuurde leersoorten draagt bij aan deze herkenbare stijl.

 

Specialist in leer

Als materiaal kan gekozen worden uit een fraaie stoffencollectie, ingekocht bij gerenommeerde fabrieken in binnen in buitenland … toch staat Het Anker met name te boek als specialist in de verwerking van leer. Er is een enorme keuze aan leersoorten, afkomstig uit de beste Italiaanse looierijen. Leer is één van de oudste gerecyclede producten ter wereld en staat garant voor een unieke uitstraling … elke verwerkte huid heeft namelijk haar eigen unieke DNA met bijhorende kenmerken.

 

Lekker zitten

Of het nu gaat om een bank, een fauteuil, een stoel of een relaxfauteuil; Het Anker zitmeubelen verzekeren optimaal comfort. Stoere modellen in ruig leer, elegante modellen in chique leer of meubelen in een trendy stof? Ultiem relaxcomfort is een must voor de Nederlandse meubelmaker en dat kan leiden tot elektrische bediening van onderdelen of zelf een gehele stoel. 

 

Full service

Doordat Het Anker het complete proces in eigen hand heeft, kan het korte levertijden en aantrekkelijke prijzen garanderen … naast top kwaliteit meubelen een fijne bijkomstigheid. Het Anker kon groeien van kleine stoffeerderij tot toonaangevende zitmeubelproducent door service altijd serieus te nemen. Vertrouwen en een prettige samenwerking staan te allen tijde voorop en daarbij zijn kwaliteit en leverbetrouwbaarheid sleutelwoorden. Met als eindresultaat een oer-Hollands bedrijf van met internationale flair.

 

https://www.onsteinmeubelen.nl/