Genieten van je tuin
Image default
Tuin en buitenleven

BS Toys en Lumineo Solar: Speelgoed en verlichting voor binnen en buiten

BS Toys en Lumineo Solar zijn twee bekende merken die hoogwaardige producten leveren voor zowel binnen als buiten. BS Toys is gespecialiseerd in houten speelgoed en spellen voor kinderen, terwijl Lumineo Solar zich richt op duurzame buitenverlichting op zonne-energie. Beide merken hebben een breed scala aan producten die zowel leuk als functioneel zijn. In dit artikel bespreken we deze twee merken en hun producten in meer detail.

BS Toys: Houten speelgoed en spellen

BS Toys is een Nederlands merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van houten speelgoed en spellen voor kinderen. Het bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en heeft in die tijd een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en innovatie. Het assortiment van BS Toys omvat onder andere schommels, klimrekken, zandbakken, spellen en puzzels.

Duurzaamheid en veiligheid staan hoog in het vaandel bij BS Toys. Alle producten worden met zorg en aandacht geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bovendien worden alle houten producten gemaakt van duurzaam geproduceerd hout, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een verantwoorde keuze maakt voor het milieu.

Lumineo Solar: Duurzame buitenverlichting op zonne-energie

Lumineo Solar is een gerenommeerd merk op het gebied van duurzame buitenverlichting op zonne-energie. Het merk is onderdeel van Kaemingk BV, een toonaangevend Nederlands bedrijf op het gebied van seizoensgebonden decoratieartikelen. Lumineo Solar biedt een breed scala aan producten, waaronder tuinverlichting, feestverlichting en kerstverlichting.

Alle producten van Lumineo Solar werken op zonne-energie, waardoor ze zeer milieuvriendelijk zijn. Bovendien hebben ze een ingebouwde sensor die ervoor zorgt dat de verlichting automatisch aan- en uitgaat op basis van de hoeveelheid daglicht. Dit bespaart niet alleen energie, maar zorgt er ook voor dat u altijd verzekerd bent van verlichting wanneer u het nodig heeft.

BS Toys en Lumineo Solar combineren: Speelgoed en verlichting voor buiten

Wist u dat u het speelplezier van uw kinderen kunt combineren met duurzame buitenverlichting? BS Toys en Lumineo Solar bieden namelijk een aantal producten die deze twee werelden combineren.

Een voorbeeld hiervan is de BS Toys Schommelbank met Lumineo Solar Verlichting. Dit product combineert een houten schommelbank voor kinderen met een Lumineo Solar Lichtsnoer. Hierdoor hebben uw kinderen niet alleen een plek om te schommelen, maar is de schommelbank ook voorzien van sfeervolle verlichting op zonne-energie.

https://www.detuinwinkelonline.nl/tuin-en-terras/tuininrichting/solar-tuinverlichting