Genieten van je tuin
Image default
Tuin accessoires

Bouwkuipen

Voordat je aan de slag kan gaan met een project is een bouwkuip noodzakelijk. Bouwkuipen kunnen compleet op maat van je project ontworpen worden. Van A tot Z kunnen we dit proces voor je uithanden nemen. We maken zelf berekeningen en doen onderzoek welke kuip het beste bij je project past. Voor het realiseren van je bouwproject is het belangrijk dat er een tijdelijke waterdichte constructie wordt neergezet in de te ontgraven bouwpunt. De bouwkuipen die wij bouwen zijn afhankelijk van het project en de ligging. Bijvoorbeeld bij de bouw naast een weg, spoorlijn of gebouw zijn er andere regels van toepassing. Voor de realisatie van bouwkuipen is precisie werk noodzakelijk. Gelukkig kunnen wij helpen om het project tot een goed einde te brengen. Al vanaf de eerste fase zorgen we ervoor dat er kwaliteit geleverd wordt. Uiteindelijk heb je hier profijt van bij je eigen bouwproject.

Terras reinigen van mos en vuil

Je hebt een mooi terras aangelegd. Het enige nadeel is dat na een jaar je terras er vuil en vol groene aanslag uitziet. Door planten, schaduw en neerslag kan dit al snel ontstaan. Je houdt het niet tegen ondanks dat je misschien meerdere keren veegt. Door beplanting en onkruid kan er mos en een groene aanslag ontstaan. Helemaal als de tuin voor een deel in de schaduw ligt. Je zal merken dat er op de schaduwplekken al snel een groene aanslag ontstaat. Gelukkig kan je het terras reinigen van mos en vuil. Met speciale reinigingsmiddelen beschadig je de natuur niet en wordt je terras mooi schoon. Er zijn verschillende hulpmiddelen om je terras weer als nieuw te krijgen. Helaas zijn er niet echt middelen op de markt om vuil en aanslag te voorkomen. Bestrating ligt tenslotte het hele jaar buiten en kan vies worden. Alleen de ene tegel is eenvoudiger te reinigen, dan de ander. Met de juiste hulpmiddelen wordt het voor iedereen eenvoudig om het terras weer mooi schoon te krijgen.

Harmonicadeuren buiten voor je eigen woning

Als je meer licht in huis wil kan je overwegen om harmonicadeuren buiten aan te brengen. Je krijgt direct veel meer licht in huis en in de zomermaanden kan je heerlijk de deuren openzetten. De brede opening maakt het ook eenvoudig om spullen van binnen naar buiten te halen. Harmonicadeuren buiten nemen ook minder ruimte in beslag, dan openslaande deuren. De gehele opening kan namelijk echt open en je zit nooit met tussenstukken. Doordat de deuren naar één zijde van het huis schuiven blijft het terras vrij. Je kan zo lekker buiten blijven zitten terwijl je de harmonicadeuren buiten openzet. Met de harmonicadeuren kan je het buitengevoel heerlijk naar binnenhalen!