Genieten van je tuin
Image default
Kinderen

Hoe vind je de juiste maat kinderfiets?

Hoe vind je de juiste maat kinderfiets?

Wanneer je kind bedelt om een ​​nieuwe fiets, vraag je je misschien af ​​welk type fiets voor hem geschikt is. Ook kan het zijn dat je niet in staat bent om de juiste maat fiets te bepalen. Een kinderfiets 12 inch kan geschikt zijn voor kinderen van 2 of 3 jaar. Maar wat is dan de juiste maat fiets voor kinderen van 4 jaar? Eigenlijk is het best lastig om de maat van een fiets te bepalen op basis van de leeftijden van de kinderen. Elk kind kan namelijk een andere houding en lengte hebben, ook al zijn hun leeftijden hetzelfde. Daarom is leeftijd geen goede graadmeter om de juiste maat van de fiets te bepalen. Dus, hoe kies je de perfecte maat fiets voor je kinderen? Je kunt hieronder verschillende richtlijnen volgen om de juiste fiets voor je kleintje te bepalen.

Meet de binnenbeenlengte van kinderen

De meest nauwkeurige manier om de juiste fietsmaat te bepalen, is door de binnenbeenlengte van het kind te meten. De binnenbeenlengte van het kind is gecorreleerd met de hoogte van het fietszadel. Houd er rekening mee dat de factor waarmee je rekening moet houden niet alleen de grootte van het wiel is, maar ook de hoogte van het frame. Daarom moet je een fiets selecteren op basis van de wielmaat, framemaat, zithoogte en leeftijd. Je kunt zoeken naar de grafiek om je in staat te stellen de juiste maat van de fiets te kiezen. Het is beter als je de fiets in de winkel koopt. Zo kunnen je kinderen de fietsen passen. Zo weet je precies welke fiets voor hen geschikt is. Het winkelen voor een fiets wordt nog gemakkelijker als je een Mosz bag bij je hebt.

Kijk naar het vermogen van het kind

Je moet ook rekening houden met de rijvaardigheid van je kinderen. Zoals gezegd is de juiste maat van de fiets gebaseerd op de hoogte van het zadel in vergelijking met de binnenbeenlengte van je kind. Als je kind een beginner is die begint te fietsen, moeten de voeten plat op de grond kunnen staan. Zo kunnen ze de fiets gemakkelijk met hun voeten stoppen. Je moet de hoogte van het zadel gelijk stellen aan de binnenbeenlengte. Bovendien kun je voor ervaren fietsers het zadel wat hoger zetten. Zorg ervoor dat hun tenen de grond kunnen raken. Als je vervolgens zijwieltjes op de fiets monteert, kun je de hoogte van het zitje aanpassen aan wat je kinderen willen en kunnen.

De fiets passen in de winkel

De beste manier om de fiets te vinden die perfect bij je kind past, is door ze mee te nemen naar de fietsenwinkel. Je kunt een schooltas jongen voor bij hun fiets kopen als verjaardagscadeau. Je kinderen zullen blij zijn met het ontvangen van deze geschenken. Bij aankomst in de winkel kun je je kinderen vragen om de fiets te passen door er even op te zitten. Je moet ze vragen om op het zadel te gaan zitten. Vervolgens moet je controleren of hun voeten plat op de grond kunnen staan. Hun armen moeten recht zijn om het stuur vast te houden. De rug moet iets naar voren leunen.

 

Gerelateerde artikelen

Een houten speelhuisje laura bestellen voor mijn lieve dochter

Jouw zoon of dochter beleeft veel plezier aan een houten zandbak met bankjes van Be-Out