Genieten van je tuin
Image default
Kinderen

Een houten speelhuisje laura bestellen voor mijn lieve dochter

Al voor een tijdje heeft mijn dochter het over een speelhuisje laura. Ik dacht in het begin dat ze bedoelde van een vriendinnetje ofzo. Maar het was een bepaald product van SwingKing wat ze bedoelde. Ze heeft deze via een vriendje gezien bij hun in de tuin en is daar helemaal verliefd op geworden. Bovendien had ze het de laatste tijd sowieso vaak over een leuk huisje of speeltoestel voor in de tuin omdat de lente en langzaam aankomt. Ze heeft geluk dat ze bijna jarig is en ik voor haar een speeltoestel ga kopen.

Een leuk en mooi speelhuisje laura vinden

Ze had dus van een vriendje gehoord dat zij het speelhuisje Laura van het merk SwingKing hebben. Ik heb voor de zekerheid dit met de ouders van dat vriendje gecheckt of dit klopt en het was allemaal waar. Nu moest ik op een beetje goedkope wijze dit speeltoestel ook ergens zien te krijgen. Ik had nu een aantal plaatjes ervan gezien en weet nu ook waarom zij hem zo graag wilt. Maar hij was overal best wel prijzig. Daarom twijfelde ik erg lang of ik het huisje wel moest bestellen. Ik keek er ook tegen op om het helemaal in elkaar te zetten.

Blij met de aankoop

Na een tijdje zoeken kwam ik eindelijk het speelhuisje tegen die ik moest hebben. Ik had ook nog eens het geluk dat deze in de aanbieding was. Dus heb ik deze meteen besteld via de webshop en dat ging erg soepel. De bezorging was gratis en ik kreeg de keuze of ze deze in elkaar voor je moeten zetten in de tuin. Die dienst heb ik met open armen ontvangen, omdat ik zelf niet zo handig daarin ben. Nu staat hij er strak bij en mijn dochter is alweer iets aan het ‘koken’ in het speelhuisje. Ik ben dus erg blij  met de aankoop en kam hem zeker aanbevelen.

Gerelateerde artikelen

Jouw zoon of dochter beleeft veel plezier aan een houten zandbak met bankjes van Be-Out