Genieten van je tuin
Image default
Dienstverlening

Maak van je passie je werk

Vindt de beste Abiant groene vacatures op onze website.

Abiant is er voor bedrijven en medewerkers in tal van vakgebieden. Twee verwante vakgebieden zijn groen- en hovenierswerk. Er is veel vraag en wij hebben met name kennis en ervaring in het plaatsen van mensen in Groningen, Drenthe, en Friesland. Via onze website is het mogelijk voor werkgevers om een vacature te plaatsen. We zijn specialisten in het vinden van aanpakkers. We helpen onze klanten met het op korte termijn vinden van het juiste personeel. We ondersteunen in het uitzenden, detacheren, en vinden van personeel.

Hovenier vacatures vindt je makkelijk en snel via onze website. Groen talent kan eenvoudig zien welke vaardigheden gezocht worden. Dit staat vermeld in de vacaturebeschrijving. Nadat er interesse getoond wordt kunnen we snel schakelen en beschikbaar talent koppelen met onze opdrachtgevers.

Groen vacatures zijn erg populair en gevarieerd. Werken in het groen is creatief en vereist ook kennis van veiligheidsaspecten en gereedschap. Die dynamiek zie je bijvoorbeeld terug in de aanleg van een park. Er moet nagedacht worden over de ruimtelijke aspecten en dan is er de uitvoer waarbij machines zoals bijvoorbeeld kettingzagen en hoogwerkers ingezet worden. Daarom sta je er niet alleen voor en is het werken in teamverband belangrijk in vrijwel alle vacatures.

De succesvolle hovenier streeft naar effectiviteit en schoonheid. Belangrijke gereedschappen die ingezet worden in het hoveniersvak zijn de minikraan en dumper. Het werken in de buitenlucht en het afleveren van visueel resultaat zijn fijne bijkomstigheden in dit vakgebied. Kijk snel op onze website om te zien welke verantwoordelijkheden gevraagd worden. Wie weet sta jij binnenkort stevig in het groen. Nadat je aan de slag gaat horen we graag jouw ervaringen. Mooie momenten delen we graag met elkaar. Het werken in het groen en met tuinen beloofd ook mooie momenten zoals dicht bij de natuur zijn. Wellicht zie jij wel de Nederlandse wolf of geniet je van trekvogels die over jouw werkplek heenvliegen.

Als je uiteindelijk binnen bent dan kun je als hovenier verschillende soorten projecten voor de kiezen krijgen. Dit kan bijvoorbeeld het neerzetten van een hekwerk zijn tot aan het maken van een Japanse tuin met waterpartij. Samen met ervaren collega’s wordt er een duurzame koers uitgezet. Daarbij wordt er rekening gehouden met jouw kennis, ervaring, en potentieel. Op welke manier ga jij de groensector versterken?