Genieten van je tuin
Image default
Dienstverlening

Geef het ja-woord op een bijzondere trouwlocatie Veluwe

Zoals u weet, wilt u dat uw trouwdag op een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe absoluut perfect is! Maar soms zijn er dingen die niet kunnen worden vermeden. Reizen naar een andere locatie voor uw receptie lijkt misschien niet zo’n gedoe, maar het onvoorspelbare kan gebeuren.

Stel u voor dat u moet plannen hoe u bij de receptie aankomt zonder te laat te komen, want het verkeer is verschrikkelijk! Of door slecht weer moeten reizen. Dit zijn beide factoren waarmee u rekening moet houden bij het plannen van uw bruiloft.

 

Uw bruiloft en receptie op één locatie hebben

Uw bruiloft en receptie op één locatie hebben, is niet alleen voor u, maar ook voor uw gasten buitengewoon voordelig! Voor gasten die van buiten de stad reizen voor uw bruiloft, is het vinden van twee aparte locaties misschien niet zo eenvoudig, vooral als ze niet bekend zijn met het gebied. Wachten tot gasten bij de receptie arriveren, kan het begin van uw happy ever after met de liefde van je leven uitstellen. Bovendien is de kans groter dat meer gasten uw bruiloft en receptie bijwonen als ze zich op één plek bevinden.

 

Sommige gasten slaan de ceremonie over

Sommige gasten slaan de ceremonie over en gaan gewoon rechtstreeks naar de receptie om wachttijden, eventuele kosten voor kinderopvang en verkeer te vermijden. Het maakt het voor de gasten gemakkelijker om te navigeren hoeveel tijd ze daar zullen doorbrengen, reiskosten en huurkosten indien nodig. Bezoek Hoeve Kindergoed voor een fantastische bruiloft.