Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Zwembad warmtepompen

Heb je het geluk dat er een prachtig zwembad bij je in de tuin aan is gelegd? Dan wil je natuurlijk maximaal kunnen genieten. Zelfs als de eerste zonnestralen beginnen te schijnen in de lente of tijdens een zachte dag in de herfst. Om er zeker van te zijn dat het aangenaam vertoeven is en het water niet te koud aanvoelt, doet het je goed om eens te overwegen om zwembad warmtepompen met elkaar te gaan vergelijken.

 

Het zwembadwater bereikt de heerlijke 27 °C

Door een van de zwembad warmtepompen van de specialist in huis te halen, weet je zeker dat het water het hele jaar door de heerlijke 27 °C kan bereiken. Een warmtepomp werd ongeveer tien jaar geleden voor het eerst op de markt gebracht en is vandaag de dag een erg geliefde keuze. Uiteraard kan een specialist je meer vertellen over de voordelen van ieder model en kan je erg goed adviseren over wat voor soort model je voor jouw zwembad nodig gaat hebben.

 

Een warmtepomp maakt erg weinig geluid

Het laatste waar je als eigenaar van een zwembad mee te maken wilt krijgen, is dat je minder van je zwembad kan genieten door hinder van de apparatuur. Gelukkig maakt een warmtepomp erg weinig geluid, zodat je heerlijk ontspannen kunt badderen in het water.

 

De warmtepomp wordt altijd buiten geplaatst

Let er wel op dat de warmtepomp altijd buiten wordt geplaatst. Omdat er toch nog wel wat geluid van de pomp komt, is het belangrijk om een strategische plaats in de tuin uit te zoeken. Let er wel op dat het apparaat ongeveer 50 centimeter aan de achter kant en twee tot drie meter aan de voorkant nodig heeft om goed te kunnen functioneren.