Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Zorgeloos je huisdierenspullen laten thuisbezorgen

Nu we met z’n alleen noodgedwongen thuis zitten kan het soms moeilijk zijn om al je spullen thuis te krijgen. Niet alleen is het voor sommige mensen en helemaal de kwetsbare groep gevaarlijk om naar de winkel te gaan. Ook hebben de pakketbezorgers het op dit moment heel lastig. Je loopt nu niet zomaar meer een dierenwinkel binnen, hiervoor zul je toch moeten uitwijken naar andere online alternatieven en gelukkig zijn die er in overvloed.

 

Waar kun je allemaal bestellen?

Er zijn talloze dierenwinkels waar je online kunt bestellen. Bol.com is hier een van, maar zoals onlangs is gebleken worden zelfs de afhaalpunten van Bol bij de Albert Heijn gesloten door de drukte. Andere alternatieven zijn bijvoorbeeld de Blijhuisdier.nl online dierenwinkel. Dit zijn dierenspeciaalzaken waar je al je dierenbenodigdheden zo kunt bestellen.

 

Dit betekent niet dat je je pakket altijd zonder problemen binnen krijgt overigens. De drukte bij de postbezorgers is dusdanig groot dat onze Nederlandse infrastructuur dit niet allemaal aan kan. Wel weet je zeker dat je al je dierenspullen op één plek kunt bestellen. 

 

Het voer voor je dieren kun je in hetzelfde pakket bestellen als een hondentas en halsbanden. Je moet soms nog steeds wachten op je bestelling, maar je krijgt wel alles tegelijk binnen. Veel online webshops raden aan om vanwege de drukte grotere bestellingen te plaatsen. Iedere week een nieuwe bestelling plaatsen komt de drukte bij de pakketbezorgers niet ten goede.

 

Ook loop je hierdoor het risico dat je constant dagen thuis moet blijven om op de bezorger te wachten. De Track & Trace die je krijgt bij de webshops is niet altijd accuraat gezien deze drukte. Je kunt daarom maar beter een keer wachten op een groot pakket zodat je direct  al je dierenbenodigdheden tegelijk binnen krijgt.

 

Hoe lang deze drukte nog gaat duren is niet zeker. Het blijft ook afwachten wanneer PostNL en de andere bezorgers de boel weer onder controle hebt. Het enige wat je kunt doen is zorgen dat je zelf op tijd al je spullen binnen hebt zodat je viervoeter niet zonder eten of accessoires komt te zitten.