Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Tips om je veranda in te richten

Een veranda is een mooie toevoeging aan je tuin, maar wat kun je er allemaal mee? Nou, genoeg, je kunt er een heerlijk relaxt plekje van maken. Wij geven je daarom een paar tips om je veranda leuk in te richten.

Een beetje van binnen naar buiten

Een veranda als extra ruimte in huis is natuurlijk een heerlijke toevoeging. Op een warme zomerdag zet je de deuren open en ben je binnen en buiten tegelijk. Als je er voor kiest om deze ruimte vaak te gebruiken, bijvoorbeeld als zithoek, is het aan te raden om de ruimte in dezelfde stijl in te richten als de rest van het huis. Ga je de veranda alleen gebruiken in de zomer, dan kun je kiezen voor een iets andere stijl. Ook is het dan beter om tuinmeubelen te kiezen in plaats van gewone meubelen.

Veranda op maat in stijl van de tuin

Dit kan bij zowel een veranda op maat aan huis als een veranda op een andere plek in de tuin. Bij deze variant smelt je veranda als het ware samen met de rest van de tuin. Dit kun je doen door veel groen toe te voegen aan je veranda. Denk aan planten en bloemen. Een vogelhuisje is altijd een vrolijke toevoeging in de tuin. Maak het geheel af met meubelen in een natuurlijke sfeer, zoals houten tuinmeubelen. Of bijvoorbeeld leuke pallet meubels.

Helemaal anders

Een voordeel van een veranda op maat is dat je deze totaal anders kunt inrichten dan je huis. Kies bijvoorbeeld andere materialen en kleuren.  Dit kun je wel het best alleen doen als de veranda niet direct aan je woonkamer ligt, want dan kan het misschien een beetje gaan vloeken. Is dat niet het geval dan kun je helemaal losgaan. Ga bijvoorbeeld voor een stijl die past bij je favoriete vakantieland. Houd je van Griekenland? Dan kun je uitpakken met wit en blauw.

 

https://handelsondernemingkirkels.nl/veranda-op-maat/