Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Glasschilderijen

Wat is een glasschilderij?

Een schilderij op glas is eigenlijk een foto die op plexiglas is geprint. Een normaal schilderij wordt op canvas doek geprint. Deze schilderijen op glas hebben een moderne en strakke uitstraling. Glasschilderijen zijn ook een stuk minder kwetsbaar dan normale schilderijen.

Waar kun je het schilderij ophangen?

Je kunt deze schilderijen van glas op veel verschillende plaatsen ophangen. Meestal wordt ervoor gekozen om een schilderij in de woonkamer of in de slaapkamer op te hangen. Het ligt er natuurlijk per huis aan waar je het schilderij het beste op kan hangen. Als je aan de muur van de eettafel een kale muur hebt, is het mooi om hier een groot schilderij op te hangen. Als je buiten een overkapping of serre hebt is het ook mooi om hier een schilderij op te hangen. Je trekt de huiselijke sfeer dan mooi mee naar buiten. Let wel op want zoals je wellicht al weet is het niet zo verstandig om een gewoon schilderij buiten op te hangen (schilderij op canvas doek). Deze schilderijen kunnen hier niet zo goed tegen. Glasschilderijen zijn een stuk minder kwetsbaar en kun je dus zonder problemen buiten ophangen.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een schilderij op glas?

Allereerst is het van belang dat het schilderij goed past bij de rest van je interieur (alle andere meubels en accessoires). Let op dat de kleuren in het schilderij passen bij de andere kleuren in je woning en dat de kleur ook terug komt in de rest van je interieur. Zo zorg je ervoor dat alles mooi een geheel wordt en dan past je schilderij perfect in je woning. Als je bijvoorbeeld veel witte en lichtgrijze meubels hebt en goud met lichtroze accessoires, is het mooi om een schilderij aan te schaffen waar deze kleuren ook in terug komen. We verkopen niet alleen schilderijen maar ook vazen zoals een vaas zwart.