Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Een gouden beker kopen die past bij jouw evenement

De gouden beker is misschien wel de meest bekende sportprijs die we op toernooien en bij andere evenementen uitreiken. Bij de meeste toernooien is er een prijsuitreiking voor de nummers één, twee en drie. Een eervol moment, en dan is het belangrijk dat de prijzen die je uitreikt overeenkomen met de sport en het prestige van het evenement. Het uitkiezen van geschikte sportprijzen valt nog niet mee wanneer je het aanbod online bekijkt. Daarom in dit artikel twee belangrijke aandachtspunten die je helpen bij het maken van je keuze.

Maak een keuze uit verschillende sport specifieke prijzen

Bij sportprijzen zijn er voor vrijwel alle sporten specifieke prijzen verkrijgbaar. Een gouden beker voor de voetbal maar bijvoorbeeld ook een voetbalschoen op een standaard. Je kunt ook een medaille bestellen die specifiek voor sporten als hockey, judo of volleybal zijn gemaakt. Een sport specifieke prijs is vaak duurder dan een blanco sportprijs maar zien er wel luxer uit en sluiten vaak beter aan bij het evenement dat je organiseert.

Of kies voor een custom trofee

Een andere optie is door een custom trofee te laten maken. En dat hoeft niet zo duur te zijn als je wellicht denkt. Bij verschillende producenten en leveranciers kun je bijvoorbeeld een blanco medaille kopen die je kunt personaliseren met een eigen afbeelding en opschrift. Ook sportbekers en kampioensschalen kun je op deze manier personaliseren. Een blanco medaille koop je al vanaf een paar cent per stuk en een gepersonaliseerde sportbeker kan oplopen tot tientallen of zelfs honderden euro’s.

In sommige gevallen is het ook mogelijk om een eigen ontwerp te laten produceren. In dat geval maakt de materiaalkeuze veel uit voor de kosten, evenals de hoeveelheid die je wilt bestellen. Hou er wel rekening mee dat de kosten een stuk hoger uitvallen dan wanneer je een standaard medaille of sportbeker koopt.

Gerelateerde artikelen

Een lounge ruimte onder je overkapping.

Een bezoek aan Gastouderbureau Anna Paulowna brengen

Genieten van je tuin doe je met (juiste) schuttingen