Genieten van je tuin
Image default
Woningen

Raamdecoratie van ilumio

Genieten van je tuin doe je op sommige dagen vanachter het raam. Kies daarom voor raamdecoratie die jouw mooie uitzicht niet belemmert. Bij Ilumio koop je raamdecoratie die sfeervol en tegelijkertijd praktisch is. Met rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen of lamellen zorg je voor privacy wanneer jij dat wenst, voldoende licht of duisternis en kun je warmte of kou buiten houden.

Welke raamdecoratie past bij jouw huis?

Welke Ilumio raamdecoratie het beste bij jouw huis past, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo vind je rolgordijnen misschien mooier dan jaloezieën, of passen plisségordijnen beter bij jouw woonstijl dan lamellen. Bekijk daarom op de website van Ilumio eens de verschillende soorten raamdecoratie en ontdek waar jouw voorkeur ligt. Daarnaast is het belangrijk om je te verdiepen in de voordelen die elk soort raamdecoratie biedt. Zo zijn rolgordijnen op maat super praktisch, terwijl plisségordijnen warmte en kou perfect buiten houden. Naast dat je de keuze hebt uit rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen of lamellen, kun je ook kiezen tussen verschillende materialen zoals hout, aluminium en PVC.

Extra luxe en comfort in huis

Heb je eindelijk een keuze kunnen maken tussen de verschillende soorten raamdecoratie? Dan heeft Ilumio nog een verassing voor je. In de collectie van Ilumio vind je namelijk raamdecoratie op maat, in de uitvoering en kleur die jij wenst. Een keuze maken wordt hierdoor niet makkelijker, maar gelukkig stuurt Ilumio je met liefde gratis kleurstalen op. Daarnaast vind je op de website veel foto’s en informatie. Zo kun je een weloverwogen keuze maken én je huis echt extra luxe en comfort geven. Hoe fijn is het namelijk om privacy te creëren wanneer jij dat wil? Of om een subtiele inkijk op de tuin te hebben tussen de jaloezieën door?