Genieten van je tuin
Image default
Woning en Tuin

Leuke dingen om te doen met een Berg Buddy

Met de Berg Buddy over het schoolplein racen, of over de paden door de bossen. Er zijn heel veel leuke dingen die je kan doen met een Berg Buddy. De skelter is speciaal ontworpen voor kinderen tussen de drie en acht jaar oud. Kinderen kunnen hier jarenlang plezier van hebben, en leuke dingen ondernemen. De veiligheid staat voorop, er is goed gekeken naar hoe een skelter zo veilig mogelijk ontworpen kan worden zodat kinderen hier optimaal plezier van hebben. Je kan vele avonturen beleven met de Berg Buddy. Het is niet alleen leuk speelgoed, maar het stimuleert ook nog eens de ontwikkeling van een kind!

 

Spelen met anderen

Hoe fijn is het als je met andere kinderen kan spelen op de skelter. Samen rond racen, een parkour volgen, of lekker op ontdekkingstocht door de omgeving. Het is hartstikke leuk om een skelterrace te organiseren, waarbij kinderen uit de buurt mee kunnen doen. Er kan een parkour gemaakt worden waarop de kinderen tegen elkaar kunnen racen. Het is niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Ze zullen moeten leren omgaan met de spanning en adrenaline die ze voelen tijdens de race. Kinderen leren ook veel van rollenspellen. Ze kunnen zich bijvoorbeeld inbeelden dat de skelter een voertuig, zoals een auto, is waarmee ze op ontdekkingstocht gaan. Het rollenspel zorgt ervoor dat de kinderen hun creativiteit en verbeelding gebruiken, iets wat de ontwikkeling weer stimuleert. 

 

De natuur in met een Berg Buddy

Wanneer het weer het toelaat is het heerlijk om buiten te spelen. Je kan bijvoorbeeld een picknick organiseren. Met een lekkere lunch of snacks op de skelter naar het park. Dit is een heerlijke manier om tijd door te brengen met de kinderen en te genieten in de buitenlucht. Het handige aan de Berg Buddy is dat de picknick spullen meegenomen kunnen worden op de skelter, dat scheelt weer tillen! Hoe leuk is het om een speurtocht te doen op de skelter? Samen door de omgeving een route volgen, hints opsporen, opdrachten uitvoeren en uiteindelijk weer terugkomen met het resultaat! 

 

Door de luchtbanden die op de skelter zitten kun je soepel over verschillende ondergronden rijden. Het kan daarom ook leuk zijn om er een keer mee het bos in te gaan. Wellicht niet over zanderige paden, maar het is zeker leuk om eens door de bossen te rijden over de verharde of stevige paden. 

https://binnenenbuitenspeelgoed.nl/berg-skelters/