Genieten van je tuin
Woning en Tuin

DE LUXE VAN EEN TUINHUIS MET DOUGLAS OVERKAPPING

De zomervakantie loopt ten einde. Sinds het begin van de pandemie begin vorig jaar, zijn we steeds meer gaan beseffen hoe fijn het is om een aangename woonplek te hebben. Het leven is voor velen in een soort van vertraging terechtgekomen, een verplichte slow down. Waar de een hier de gelegenheid nam om het huis goed op te ruimen en zich te ontdoen van rommel, droomde de ander er juist van om uit te breiden. Na maandenlang binnen moeten blijven en daarbij alle ongemakken van ineens opgehokt te zitten samen, kunnen we hopelijk nu weer een beetje lucht happen en ruimte creëren. 

DROOM JE LUXE TUINHUIS WERKELIJKHEID

Sommige mensen hebben een huisje op een stukje grond. Daar waar ze zich kunnen terugtrekken van het dagelijkse leven en even helemaal tot rust komen. Een dergelijk eigen plekje is een luxe, waar de meesten alleen van kunnen dromen. Zeker in ongekende tijden van een pandemie, is zo’n plek je heel veel waard. Ook het hebben van een tuin aan je huis is niet vanzelfsprekend. Dus wanneer je een tuin hebt, wil je graag het meeste ervan uithalen. Droom je weg van een luxe tuinhuis? Stop met dromen en maak je droom werkelijkheid! 

DOUGLAS VOOR DUURZAME INVESTERING

Als je toch van plan bent te investeren in een tuinhuis, durf dan ook tot in de details je droom luxe tuinhuis te realiseren. Dan beleef je de maximale tevredenheid als deze eenmaal staat. Bouw geen tuinhuis om alleen je gereedschap te stallen, maar juist een weelde om lang van te genieten. Een tuinhuis betekent een verlengde van je huis. Of juist een toevluchtsoord. Luxe dat kwaliteit, exclusiviteit en duurzaamheid uitstraalt. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Net wat in jouw situatie past. Ben je benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan de website van Outdoor Island. Douglashout is afkomstig uit Noord-west Europa en staat bekend voor zijn duurzame en sterke eigenschappen. Bouw je een buitenverblijf met onbehandeld hout dan kan het 10 tot 15 jaar meegaan. Echter wanneer het hout behandeld is kun je nog tientallen jaren eraan toevoegen. Er is dus veel te zeggen voor goed onderhoud. Door onderhoudsproducten te gebruiken speciaal voor douglashout, bescherm je je investering goed en door regelmatig bij te werken houd je je tuinhuis in optimale conditie. Zo kun je nog heel lang van je luxe tuinhuis genieten en vele mooie herinneringen maken.

Een tuin moet wel onkruid vrij zijn

Onkruid is een veelvoorkomend probleem in tuinen. Ze kunnen de tuin overnemen en het moeilijk maken om iets te laten groeien. Onkruid verwijderen uit de tuin is niet altijd eenvoudig. Er zijn veel verschillende manieren om onkruid te verwijderen, en sommige werken beter dan andere, afhankelijk van het soort onkruid dat je hebt en de grootte van je tuin. De meest effectieve manier om onkruid uit uw tuin te verwijderen is het gebruik van een chemische onkruidverdelger of herbicide, maar dit kan schadelijk zijn voor zowel mens als dier als het ermee in contact komt.