Genieten van je tuin
Image default
Woning en Tuin

Betaalbare tuinmeubelen koop je bij Sumato

Betaalbare tuinmeubelen koop je bij Sumato

Geniet van het voorjaar, de zomer en de nazomer in je eigen tuin of terras! Het lijkt wel of de zomers in Nederland steeds langer duren. De afgelopen jaren hebben we van april tot oktober periodes van heerlijk weer gehad. Hierdoor kunnen we steeds vaker en langer lekker buiten blijven zitten. Om extra te kunnen genieten in je eigen tuin is het fijn om een mooie tuinset te hebben. Bij Sumato hebben ze groot assortiment betaalbare tuinmeubelen zoals tuinsets, loungesets en tuinstoelen.

Heerlijk chillen in een loungeset

Voor tuinen of terrassen met wat meer ruimte kan een loungeset een hele relaxte toevoeging zijn. Met een loungeset creëer je in een keer een  behoorlijk aantal zitplekken voor je familie of vrienden. De meeste loungesets bestaan uit een combinatie van een bank, tafel en stoelen. Bij de bank heb je dan vaak nog de keuze uit een 2-sits, 3-sits of hoekbank. Zo kun je net als in je woonkamer een heerlijke zithoek maken, maar dan in de buitenlucht!

Buiten ontbijten, lunchen en dineren

Om in de buitenlucht te kunnen eten, is een goede eettafel met bijbehorende stoelen een must. Je wilt net als binnen relaxed kunnen zitten. Een goede tuinset is bestand tegen alle weersomstandigheden en toch comfortabel genoeg om een lange periode te kunnen tafelen. Bij een tuinset heb je vaak de keuze uit stoelen of banken. Het voordeel van stoelen is dat je vrij gemakkelijk ruimte kunt vrijmaken voor extra zitplekken. Daarnaast hebben stoelen uiteraard een rugleuning en wellicht ook armsteunen. Hierdoor zijn stoelen beter geschikt om lang te kunnen tafelen dan banken.

Ga voor losse stoelen

Als je al een fijne tuintafel hebt, kun je er ook voor kiezen om alleen nieuwe of extra stoelen aan te schaffen. Bij Sumato hebben ze een groot aantal tuinstoelen inclusief kussens.

https://www.sumato.nl/tuinmeubelen/