Kies de juiste kruiwagen

Waar moet u op letten als u een kruiwagen wilt kopen

Er zijn verschillende soorten kruiwagens verkrijgbaar. Voor elke klus is er wel een kruiwagen ontwikkeld. Wij in onze webshop hebben diverse bakken beschikbaar. Waar moet u op letten als u een kruiwagen gaat kopen. Wat gaat u ermee doen en voor wat wordt hij gebruikt. Bent u op zoek voor het lichte werk in de tuin of op het erf. Dan zijn er verschillende kruiwagens in diverse kleuren te krijgen. Deze bestaan uit UV-bestendige polypropyleen kunststof bakken en uit één deel gebogen gepoedercoat stalen frame. Verkrijgbaar met kunststof wiel met luchtbandje of een massieve band. Deze kruiwagens zijn uitermate geschikt voor in de tuin of op en rond de werf.

U wilt een kruiwagen kopen om volume te vervoeren.

Dit zijn meer de kruiwagens die meer geschikt zijn voor op de boerderij, zoals stalkruiwagens. Men praat dan meer over een volume inhoud van 160 liter of meer. Deze kruiwagens zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van mest, compost of grond. De frames van deze kruiwagens zijn uit één stuk gebogen en vervolgens thermisch verzinkt. Hierdoor is het frame uitermate beschermd tegen de zuren van koeienmest. De bouten en moeren bestaan uit roestvrij staal. Deze versie is als eenwieler en als tweewieler verkrijgbaar. Voordeel als tweewieler veel stabieler om mee te werken, nadeel als men ergens een plank over moet is de eenwieler makkelijker. Kortom als men een kruiwagen wilt kopen voor volume inhoud wil kopen zijn er verschillende in onze webshop verkrijgbaar. Maar houd er wel rekening mee dat de tweewieler minder wendbaar is en de eenwieler minder stabiel.

Daarnaast zijn er ook nog kruiwagens speciaal voor de bouw.

De gereedschappen kruiwagen. Deze is volledig afsluitbaar zodat niet iedereen bij uw gereedschap kan komen. Voordeel u kunt heel veel gereedschap meenemen. Nadeel bij de eenwieler als de vracht een beetje ongelijk verdeeld is hij topzwaar wordt. Ideaal voor op de bouwplaats. Dan hebben we ook nog de stalen bouwkruiwagen. Deze zijn op de bodem extra versterkt plus extra versterking onder de neus. Dit i.v.m. het scheppen in de bak. Daar deze kruiwagens meer in de bouw voor beton gebruikt worden hebben ze ook meer te verduren. En tot slot zijn er ook nog kruiwagens voor de kleine man vanaf twee jaar die zich al geroepen voelen tot in de tuin werken of boer zijn. Dit zijn robuuste kinderkruiwagens die tegen een stootje kunnen. Verkrijgbaar in allerlei kleuren met anti lek bandje. Kortom wilt u een kruiwagen kopen in onze webshop is een ruime assortiment aan kruiwagens voor elke werkomgeving.

https://kruiwagen.nl

Je zomer goed besteden met de juiste gereedschappen

Als je deze zomer een hoop aan je tuin wilt veranderen dan moet je toch wel het juiste gereedschap hebben. Stel dat je een schutting neer wilt zetten dan is het onbegonnen werk om alles met een schop de boel uit te graven. Allereerst kost dit een hoop tijd en ten tweede zul je, als het een beetje tegen zit, niet diep genoeg komen om de palen voldoende te ondersteunen. Met behulp van een grondboor heb je dit probleem echter niet. De grondboor zorgt ervoor dat je tot wel 30 cm diep een gat kunt boren. Een grondboor functioneert als een draaiende schop, waarmee je gemakkelijk een gat in de grond maakt om palen voor bijvoorbeeld een schutting, speelapparaten of vlaggenmasten in de grond te maken. Hiermee zou je ook nog kleine bomen kunnen planten zonder al teveel moeite.

Zo kun je toch een goed begin maken voor je tuin, maar er zijn natuurlijk nog andere dingen die je goed kan gebruiken om je tuin een beetje op te knappen. Denk hierbij aan een benzine heggenschaar om kleine heggen mee bij te werken of een benzine grasmaaier om het saaie werk van grasmaaien toch wat eenvoudiger te maken. Wat benzine in de grasmaaier en je bent binnen enkele minuten klaar met zowel je heg als je gras. Het hoeft allemaal niet zo heel ingewikkeld te zijn als je de juiste gereedschappen er voor hebt.

Natuurlijk gaat de zomer ook nog eens over en kun je binnen de kortste keren wel weer gebruik maken van een strooimachine, als de winter weer voor de deur staat. Met een goede strooimachine hoef je niet bang te zijn dat je onderuit glijdt. Daarnaast kun je voor de herfst ook nog een van de vele bladblazers aanschaffen. Voor elke seizoen een ander apparaat om het leven gemakkelijk te maken.

http://www.fuxtec.nl