Genieten van je tuin
Image default
Tuin en buitenleven

Weber houtskoolbarbecues en Weber SmokeFire kopen

Weber is een gerenommeerd merk op het gebied van barbecues en heeft verschillende modellen beschikbaar voor zowel houtskool- als gasbarbecues. In dit artikel gaan we in op de Weber houtskoolbarbecues en de Weber SmokeFire, een innovatieve pelletgrill. Ook bespreken we waar je op moet letten bij het kopen van een Weber barbecue.

Weber houtskoolbarbecues

Weber staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit houtskoolbarbecues. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, van compacte tafelbarbecues tot grote buitenkeukens. De Weber houtskoolbarbecues zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en zijn ontworpen om de beste barbecue-ervaring te bieden.

One-Touch systeem

Een van de kenmerken van Weber houtskoolbarbecues is het One-Touch systeem. Dit systeem maakt het reinigen van de barbecue eenvoudig en snel. Door aan een hendel te trekken, wordt het as in een gesloten opvangbakje onder de barbecue geschoven. Hierdoor kan het as eenvoudig worden verwijderd zonder dat het door de barbecue verspreid wordt.

Gourmet BBQ System

Een ander kenmerk van Weber houtskoolbarbecues is het Gourmet BBQ System. Dit is een uitneembaar middenstuk in het grillrooster waarmee je verschillende accessoires kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een pizzasteen, wokpan of gevogeltestomer gebruiken om de meest uiteenlopende gerechten te bereiden op je Weber barbecue.

Weber SmokeFire

De Weber SmokeFire is een innovatieve pelletgrill die het beste van twee werelden combineert: het gemak van een gasgrill en de smaak van een houtskoolbarbecue. De SmokeFire heeft een groot grilloppervlak en een slimme temperatuurregeling, waardoor je altijd de juiste temperatuur kunt behouden.

Pelletsysteem

De SmokeFire maakt gebruik van een pelletsysteem waarbij de pellets automatisch worden toegevoegd aan de grill. Hierdoor hoef je niet constant op te letten of de barbecue nog genoeg brandstof heeft en kun je je focussen op het bereiden van de perfecte maaltijd. Ook kun je door de verschillende houtsoorten pellets te gebruiken, verschillende smaken toevoegen aan je gerechten.

Temperatuurregeling

De temperatuurregeling van de SmokeFire is zeer nauwkeurig. Je kunt de temperatuur eenvoudig instellen via de Weber Connect-app op je smartphone. Hierdoor kun je altijd de juiste temperatuur behouden en hoef je niet bang te zijn dat je gerechten verbranden.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Weber barbecue?

Bij het kopen van een Weber barbecue zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te bedenken hoe groot de barbecue moet zijn en wat voor type barbecue je zoekt. Wil je een compacte tafelbarbecue of juist een grote buitenkeuken?

https://www.gardencenterwemmel.be/weber-bbq-store/pelletbarbecues