Genieten van je tuin
Image default
Tuin en buitenleven

Waarom is een uittrekbaar windscherm ideaal voor in de tuin?

Je eigen tuin zorgt voor een stukje vakantie aan huis. Op mooie dagen kan je hier rustig genieten van de buitenlucht, maar er zijn momenten dat de wind je parten speelt. Of misschien heb je wel veel last van glurende buren of passanten. Dan is een windscherm een erg fijne uitkomst: het biedt jou beschutting tegen de wind en het zorgt voor minder inkijk. Als je een windscherm wil dat erg makkelijk te plaatsen en weer op te ruimen is, dan is een canvasscherm windscherm voor jou ideaal.

Altijd bij de hand

Een uittrekbaar windscherm hoef je maar eenmaal te plaatsen: één paal bevestig je aan de gevel of bijvoorbeeld de veranda. De andere paal monteer je op de gewenste plaats en afstand. Als je het windscherm wil opbergen, kan je hem zo weer oprollen. Het is de meest makkelijke en snelle manier om luwte of privacy te bekomen. En als het niet gebruikt, staat het ook nooit in de weg.

Privacy

Heb je meer inkijk in je tuin dan je zou willen? Een privéplek creëren was nog nooit zo makkelijk als met een uittrekbaar windscherm. Of je nu in alle rust even wil genieten van een kopje thee, of een knus hoekje wil maken met je geliefde: het is zo gebeurd. Ook als je bijvoorbeeld een zwembad of jacuzzi in de tuin hebt, dan is het erg prettig en praktisch om een afgeschermd deel te maken.

Maak je eigen schaduw

Het is niet altijd een teveel aan wind waar je last van hebt. Op hete dagen, zou je soms willen dat je meer schaduw in je tuin had. En ook daar zorg je in een handomdraai voor met je uittrekbare windscherm! Is de zon weg? Dan rol je het ook zo weer op.

Balkon

Een balkon is heel vaak erg winderig, wat ervoor zorgt dat je minder buiten kunt zitten dan gewenst. Daarnaast heb je weleens last van meekijkende mensen. Een uittrekbaar windscherm is dan dé oplossing. Het maakt niet uit of je nu vaak beschut wil zitten of niet: het is zo uitgerold en weer opgeruimd.

https://www.canvasscherm.nl/windscherm/