Genieten van je tuin
Image default
Tuin en buitenleven

Een Wellis spa, die moet je hebben

Er is toch niks lekkerder dan na een lange werkdag gehad te hebben in een spa te springen met een drankje. Deze droom kan jij werkelijkheid maken met een spa! Een spa helpt tegen veel kwaaltjes. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat je beter en sneller kunt slapen, je minder last hebt van spierpijn en je huid er zichtbaar beter op blijft. Veel redenen dus om er eentje aan te schaffen. In dit artikel lees je over nog zo’n aantal voordelen en een bepaalde toelichting daarbij. Kortom, na dit gelezen te hebben weet jij zeker waarom je een spa wilt.

Wellis

Het is van belang om eerst even een populair merk in de spawereld te bekijken. Het merk Wellis kent vanaf 2003 een enorme groei in populariteit. Inmiddels kennen we Wellis als één van de koplopers van de spawereld in Europa. “Dan moet het wel goed zijn”, hoor ik je denken en dat klopt! De fabriek in Hongarije beschikt over een ecologisch verantwoord, hightech bedrijfspand met geautomatiseerde productielijnen en speciale ABB robots. De spa’s van Wellis behoren dan ook tot de zuinigste en meest duurzame spa’s op de markt en passen perfect in een gezonde en duurzame levensstijl. Wellis is dus niet voor niets één van de koplopers van zo’n grote markt.

Voordelen van een Wellis Spa

Er zijn meer voordelen dat je kunt opnoemen bij een spa van het merk Wellis. Allereerst bekijken we even de plek in de spa, jouw zitplaats dus. Wellis heeft al vroeg besloten om samen te werken met verschillende toonaangevende therapeuten en specialisten. Op deze manier zijn de zit- en ligplaatsen in een Wellis spa ergonomisch. Los van de gewone zitplaatsen, beschikt de Wellis spa ook over een andere speciale functie. Wellis maakt namelijk gebruik van hydromassage. Deze massage is bewezen effectief tegen spier -of andere pijnen. Volgens specialisten sluiten de massagestralen van Wellis aan op iedereen met welke kwaal dan ook. 

Verwarmde stille luchtpomp

Om tot slot een laatste voordeel van een Wellis spa te belichten, kijken we even naar de luchtpomp. Wellis heeft ervoor gekozen om de pompen te verwarmen. Op deze manier heb je dus niet langer last van koude lucht in de spa. Daarnaast zijn de warmtepompen van de spa’s een stuk stiller dan andere luchtpompen. Met de combinatie van heerlijke verwarmde lucht en het stille geluid ervaar je een nog meer relaxed gevoel.