Genieten van je tuin
Image default
Tuin en buitenleven

De juiste terrasoverkapping voor de horeca

 

Een horeca-terrasoverkapping is eigenlijk niet meer te missen op je  terras, Daarnaast is het ook in mindere weersomstandigheden te benutten. Sinds het rookverbod heeft een terrasoverkapping een bijkomend voordeel voor de horeca. Het biedt je gasten een aangename plek om een sigret te roken, zonder dat je last hebt van een dure verbouwing of risico krijgt op boetes.

Terrasoverkapping/rookruimte voor professioneel gebruik.

VOORDELEN VAN EEN HORECA-TERRASOVERKAPPING

Beschik je over een horecazaak met terras? Dan kan een eenmalige investering je veel voordeel bieden. Want een terrasoverkapping maakt je buitenruimte aantrekkelijker bij kou, wind of regen. Meer capaciteit en daardoor meer omzet. Bovenstaande terrasoverkapping is ideaal om te gebruiken als rookruimte/overkapping op uw terras. Het idee voor de horecabranche om het terras beter te besteden. Sinds het rookverbod heeft een terrasoverkappingeen bijkomend voordeel voor de horeca. Daarnaast is het tijdens de winter ook goed te gebruiken.

Het materiaal waarvan de overkapping is gemaakt

Een terrasoverkapping wordt meestal van aluminium gemaakt, maar er zijn ook modellen van hout verkrijgbaar. Een houten constructie kan een mooie aanvulling zijn als je een landelijke woning hebt, echter sommige houtsoorten vragen om onderhoud op den duur, omdat het na een aantal jaren minder gaat worden. Ben je iemand die een hekel heeft aan onderhoudsklusjes? Kies dan voor een constructie van aluminium. Vaak is aluminium – gepoedercoat, waardoor die goed bestand is tegen zon, regen en wind. Belangrijk is wel om het tijd te reinigen anders wordt het snel armzalig.  

Toch liever een horeca parasol voor uw terras? Bekijk een keer het aanbod van horecaparasol-expert.nl