Genieten van je tuin
Image default
Tuin accessoires

Wat te doen tegen muggenoverlast slaapkamer

Je hebt last van een muggen in je slaapkamer, anders zat je hier niet. Er zijn echt ontzettend veel dingen die je kunt doen of kopen om af te komen van die muggen en van hun overlast. Zo heb je vast wel eens gehoord van een muggenvanger, of je hebt er al over na gedacht om een muggenlamp te kopen. In dit artikel proberen we jou duidelijk te maken wat je nu eigenlijk kunt doen tegen muggenoverlast in slaapkamer. Zo kun je zonder zorgen weer gewoon in je kamer slapen, zonder elke keer wakker te worden van dat gezoem. Hierbij de manieren om muggen te verjagen in slaapkamer.

Koop een anti muggenlamp

Het eerste wat je kunt doen is eigenlijk al een keer genoemd. Dat is dan ook het kopen van een anti muggenlamp. De reden hiervoor is dat dit de meest makkelijke en voor de hand liggende manier is om van je muggen af te komen. Het is namelijk zo dat de muggenlamp als het ware het werk uit handen neemt. Je hoeft de lamp alleen maar op te hangen in de hoek van de slaapkamer, aan te sluiten in het stopcontact en aan te zetten. De lamp doet al het werk, de muggen komen namelijk op de lamp af en krijgen zo een schok. Hier gaan ze dood van, je kunt ze dan vervolgens gelijk heel makkelijk weggooien. Een goede lamp die je kunt halen is Cyclone, dit is een all in one lamp als we het moeten omschrijven. Deze heeft dus eigenlijk alle kenmerken en eigenschappen van een muggenlamp op één apparaat zitten.

Zelf aan de slag

Wat je ook kan doen is een muggenvanger kopen. Deze is vaak wel iets minder effectief, echter is deze optie wel een stuk voordeliger. Het is zelfs mogelijk om hem zelf in elkaar te zetten. Door middel van een zoete vloeistof probeer je dan ook om de muggen te lokken. Zo zorg je er voor dat je ze allemaal op een handig plekje of flesje hebt zitten. Je kunt hem vervolgens heel erg makkelijk leeg gooien. Als je nu niet zo heel veel zin hebt om te frutselen dan kun je ze ook online kopen. Het is namelijk zo dat ze te halen zijn in heel erg veel soorten winkels.

Andere tips

Andere tips die we je mee kunnen geven. Als eerste is het verstandig om s’ avonds te douchen in de zomer voor je gaat slapen. Zo ruik je minder naar zweet en hierdoor kunnen de muggen niet zo makkelijk in je kamer komen. Ze ruiken je namelijk niet meer. Dit geldt ook voor parfum en deo. Doe niet te veel op anders krijg je zeker last van muggen in je slaapkamer. Ben jij die muggen dus wel eens een keer helemaal beu en wil je er iets aan doen? Volg dan de hierboven benoemde tips en je bent er zo vanaf. Zo kun je zonder al te veel problemen de muggen verjagen in slaapkamer door een anti muggenlamp.

 

Gerelateerde artikelen

Windscherm voor je tuin

Windscherm kopen

Leuke tuinaccessoires van Outside Wishes