Je eigen speeltoestel op maat

Ontdek de leukste kinder touchscreen spellen

Kinderen zoet houden is een opgave op zich. Vooral in deze digitale tijd eisen kinderen op uitgedaagd te worden met spelletjes, puzzels en andere educatieve games. Omdat kinderen tegenwoordig helemaal thuis zijn in mobieltjes en tablets, is het niet anders dan logisch om jonge kinderen te laten spelen met een kinder speel tablet. Speelhoek.nl is al jaren gespecialiseerd in het maken van een kinderhoek bij bedrijven door het hele land. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder!

Een kinderhoek helemaal in je eigen huisstijl

Hoe gaaf zou het zijn als je een speelhoek ingericht hebt helemaal in je eigen huisstijl en met je eigen reclame? Dit kan dus helemaal met de eigen maatwerk optie van Speelhoek.nl. Zo stemmen wij de speelhoek eerst helemaal af aan je eisen en wensen. De achterwand kunnen we bestickeren met geheel eigen print. En met de speelhoek meubel kun je alle kanten op! Het kan in de stijl van je bedrijf of winkel, maar we kunnen het ook implementeren in een bestaande meubelstuk of winkel accessoire. Daag ons gerust want er zijn tal van creatieve oplossingen mogelijk, zoals de implementatie van een digitaal scherm in een koe!

Exclusief: de Finger Fun software

De kinder speeltablets van Speelhoek.nl zijn voorzien van ons eigen unieke finger fun software. Deze software maakt het voor kinderen letterlijk kinderlijk eenvoudig de spelletjes te bedienen op de tablet. De software is een gesloten systeem, dat wil zeggen dat kinderen niet per ongeluk naar een systeem menu kunnen gaan. Wel zo prettig voor jou als ondernemer dat je hier geen omkijken naar hebt. De kinderen hebben de keuze uit maar liefst 6 educatieve spelletjes.

 • Vul je eigen kleurplaat in
 • Leer tekenen
 • Word slimmer met rekensommen
 • Train je geheugen met memory
 • Daag jezelf uit met leuke puzzels
 • Zoek de verschillen. Vind jij ze op tijd?

Het mooie van onze spelletjes is dat ze op elk niveau te spelen zijn. Zo kunnen kinderen zichzelf telkens uitdagen en dat bevordert de natuurlijke ontwikkeling. De software is geheel af te stemmen aan uw huisstijl, maar ook aan de tijd van het jaar. Zo kunnen we een bedrijfslogo terug laten komen op de kaartjes van het memory spel, maar ook de gehele uitstraling gieten in een nieuw jasje. Denk bijvoorbeeld aan populaire thema’s zoals Kerst, Pasen of Halloween.

https://www.speelhoek.nl

Maak je eigen kinder speelhoek!

Een eigen speelhoek thuis

Ouders met één of meerdere kinderen kennen het gevoel wel als de kinderen thuis speel. Overal ligt de speelgoed verspreid door het huis. Van boven naar beneden en het is alles behalve praktisch. Zou het niet fantastisch zijn als je kinderen gewoon op 1 vaste plek kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes? Gelukkig bestaat de oplossing al geruime tijd in de vorm van een op maat gemaakte eigen kinderspeelhoek. En de specialisten van Speelhoek.nl hebben het voor jou!

Je eigen gemaakte kinderhoek in de woonkamer of slaapkamer, kies maar

Met de speeltoestellen van Speelhoek.nl kun je eindeloos combineren. Dankzij een assortiment van wandspellen, kralentafels, kindermeubels en speelsystemen kun je een compleet kinder-speelruimte creëren. De speelsystemen zijn met name interessant, doordat ze uitbreidbaar zijn met modules. Deze modules zijn in onze webshop te bestellen als wandspellen. Zoals de naam het al zegt zijn ook eenvoudig te monteren aan de wand of muur. Het grote voordeel is dat het veel ruimte bespaart. De spelletjes variëren van klok leren kijken, memory spelletjes, draaischijven , algebra en rekenspelletjes en doolhof spelletjes. Stuk voor stuk uitdagende spelletjes die kinderen niet alleen zoet houden maar ook educatief zijn.

De nieuwste trend: interactief kinder touchscreen

Als voorloper in de markt van speelhoeken biedt Speelhoek.nl ook speciale kinder touchscreen tablets met diverse spelletjes voor kinderen. Een waar interactief speelplezier op scherm! De tablets zijn los verkrijgbaar in diverse afmetingen ( van 10,1 inch tot 21,5 inch ) maar ook als inbouw model en zelfs staand model. De speciale software is kinderlijk eenvoudig en uitermate geschikt voor kinderen. Er kan niets verkeerds gaan! Kinderen kunnen kiezen uit de volgende spelletjes;

 • puzzelen
 • rekenen
 • zoek de verschillen
 • memoy
 • kleuren
 • tekenen

Ook bieden we de mogelijkheid een compleet kinderhoek op maat te laten maken. Wellicht wil je juist een speciaal soort hout of metaal gebruiken. Geef je wensen door en je ontvangt van ons vrijblijvend een offerte op maat.

Ook interessant voor zakelijk en B2C

Zoek je als ondernemer of vestigingsmanager een oplossing om gezinnen tevreden te stellen in je winkel , restaurant of showroom? Dan is een speelhoek dé perfecte oplossing. Ouders kunnen rustig de aankopen doen terwijl de kinderen zoet worden gehouden met leuke spelletjes. Inmiddels hebben wij bij vele autogarages, supermarkten en restaurants speelruimtes mogen realiseren. Meer weten naar de mogelijkheden? Bel direct naar +31 (0) 548 518 444 of stuur een mail naar info@speelhoek.nl

https://www.speelhoek.nl/

Speeltoestellen in de tuin: thuis of elders!

Laat kinderen vrij buiten spelen

Ongedwongen en vrij kinderen buiten laten spelen. Welke ouder wil dat nou niet? Met een speeltoestel kun je kinderen uren laten vermaken én heb je tevens overzicht waar je kind zich begeeft. Nu zijn er vele soorten speeltoestellen op de markt, maar om kinderen uit te dagen moet het toestel of speelhoek uitdagend zijn. Gelukkig heeft Speelhoek.nl hier prachtige oplossingen voor, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Finger fun interactief touchscreen voor kinderen

Speelhoek.nl is een specialist in het maken van speelhoek inrichting voor een kinderdagverblijf of kinderopvang. Ook kunnen desgewenst een een kinderhoek voor een restaurant, supermarkten, winkelcentra en autodealers geheel op maat maken. Het voordeel? Als ouder kun je rustig je ‘ding doen’ zonder gestoord te worden door je kind. Deze zit immers met veel plezier de spelletjes te doen op het touchscreen. De finger fun speeltablet is kinderlijk eenvoudig! Met spelletjes zoals, tekenen, rekenen, memory, puzzelen en zoek de verschillen zijn kinderen gegarandeerd urenlang bezig. Mits dat toegelaten wordt natuurlijk…

Educatieve spellen: een leerzame bijdrage

Met dit soort educatieve spellen proberen wij ons te onderscheiden in hoogwaardig en leerzaam spelplezier voor peuters en kleuters. Los van de digitale wandspellen , bieden we ook fysieke spellen zoals klok kijken , het labyrinth spel, een abacus telraam, rainbow drops en de alom bekende kralentafel.

Creëer je eigen speelhoek met losse elementen

Als (eind) verantwoordelijke voor een kinderopvang, zorginstelling, basis onderwijs of winkel kun je zonder problemen je eigen kinderhoek samenstellen via onze webshop. Denk hierbij aan rekentafels, kindermeubeltjes, kinderstoelen en zelfs complete kinderzithoek. Ben je ouder en wil je thuis iets moois maken voor de kinderen? Laat het ons weten dan denken we graag mee inde mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de beschikbare ruimte in de slaapkamer, garage, woonkamer of uiteraard in de tuin!

Zelf aan de slag gaan met de onze tablets

Goed om te weten is dat al onze finger fun tablets ook los verkrijgbaar zijn in diverse formaten. Deze variëren van 10.1 inch tot maar liefst 21.5 inch. De schermen zijn kant-en-klaar en reeds voorzien van de speciale kinder software. Kies je voor een premium service, dan bieden we software ondersteuning. De tablets zijn voorgeprogrammeerd zodat kinderen niet per ongeluk misbruik kunnen maken van andere apps op de tablet. Daarnaast zijn de tablets extra duurzaam door het gebruik van stevig materiaal zodat ze tegen een stoot kunnen.

Interesse in een vrijblijvende demonstratie op locatie? Neem contact met ons op via 0548 518 444
https://www.speelhoek.nl

Het nieuwe gamen

Wie is er niet mee opgegroeid? Buiten voetballen, verstoppertje spelen of gewoon achter elkaar aan rennen. Het lijkt erop iedereen die na 2000 is geboren dus. Het spelen op een videocomputer was vroeger alleen iets dat zich op de zondag middag afspeelde, maar sinds de laatste twee decennia is de gameverslaving steeds gebruikelijker en hebben ook de verdere gevolgen van gamen hun plek in de samenleving opgeëist.

Maar er lijkt licht aan het eind van de tunnel te zijn. Er is namelijk een nieuwe rage. Nee het is niet knikkeren, en ook niet starwheelen, het is trampoline springen.

Nog nooit is het elastische doek zo populair geweest.

De trampolines vliegen als warme broodjes over de toonbank. Niemand weet eigenlijk waar dit is begonnen en waarom het ineens zo’n populair buitspeelgoed is geworden. De ontwikkelingen in Nederland lijken in contradictie te zijn met deze nieuwe rage. Het toenemende aantal woningen zonder achtertuin zou namelijk wel de afname van buitenspelen verklaren, maar niet hoe het kan dat de verkoop van trampolines juist enorm toe neemt.

In het bijzonder de magic circle trampolines. Een ronde, ingegraven trampoline omringt met een net voor ultieme beveiliging is veruit het populairste model in omloop.

Al direct worden er namaakmodellen gemaakt tot grote ergernis van de verkoper van de originele exemplaren.

Positief is deze ontwikkeling wel want onderzoek doet blijken dat bij het springen op een trampoline voor 10 minuten je evenveel calorieën verbrand als een uur op de fiets. Dit zou betekenen dat ook al gaat iedereen straks met de auto naar het werk, dit gecompenseerd kan worden op de trampoline. En of dit gunstige gevolgen heeft voor ik noem files, uitlaatgassen en andere factoren weet ik niet maar voor nu is het belangrijkste dat de kinderen weer bewegen en buiten komen. Tot grote opluchting van alle moeders.

https://www.trampolines.nl

Circusvoorstellingen

Toch nog lastig, zo’n verjaardagsfeestje

Niet iedere ouder is even blij met de verjaardagsfeestjes van hun kinderen. Wat te verzinnen, hoe de kinderen te vermaken, houden we het feestje thuis of gaan we met de kinderen ergens heen. Allerlei vragen waarmee je dan bezig bent.

Bij verjaardagsfeestjes is het vaak lastig om iets te bedenken voor de activiteiten om de kinderen te vermaken. Op internet zijn een heleboel ideeën te vinden, ook kun je thema feestjes houden, sommige bedrijven hebben hier speciale pakketten voor, met bijvoorbeeld verkleedkleding en decoratie voor in huis om het thema extra goed te kunnen uiten. Zo kun je bijvoorbeeld speurtochten organiseren ook deze kunnen heel goed samen met een thema gecombineerd worden wil je een griezelspeurtocht, dan wordt deze vaak in het donker gehouden, de kinderen worden wat bang gemaakt en moeten bijvoorbeeld letters proberen te verzamelen om daar het griezelwoord van te maken. Zo zijn ouderwetse maar nog steeds trendy thuis spellen voor op feestjes een skippybal race, hoek/snoep happen, speurtochten en natuurlijk taart eten en de cadeautjes uit pakken. Veel activiteiten buitenhuis die worden georganiseerd zijn naar een speelparadijs of pretpark of een dag met alle kinderen naar het zwembad. Muurstickers Voor iedere leeftijdscategorie is er wel een activiteit te verzinnen.

 

Het circus

Ook gaan mensen wel naar circusvoorstellingen, hierbij worden de kinderen zeker vermaakt en hebben ze het meestal helemaal naar hun zin. Maar je kan ook gewoon het thema stickers circus kiezen waarbij natuurlijk clowns en ballonnen van de partij zijn.

Om kinderen te kunnen vermaken zijn er zowel binnen als buitenhuis allerlei activiteiten te verzinnen. Dus voor alle soorten ouders en feestjes is iets te verzinnen om het voor alle partijen aangenaam te hebben.

 

http://www.interlinie.com