Genieten van je tuin
Image default
Relatie

Wat Ermelo qua trouwlocaties te bieden heeft

Bijzondere trouwlocatie Ermelo Gaat u binnenkort uw ja-woord geven aan uw grote liefde? Wilt u dat doen in een origineel kader? Ontdek dan wat de provincie Gelderland u te bieden heeft, en meer in het bijzonder de gemeente Ermelo.

Bijzondere trouwlocatie Ermelo

De gemeente Ermelo (met ruim 26 000 inwoners) is gelegen in de nabijheid van het welgekende natuurgebied de Veluwe. In en rond deze gemeente spelen groen en natuur daarom een belangrijke rol. Dit maakt de omgeving gelijk een prachtige en bijzondere locatie voor een huwelijk. Zowel een ceremonie in deze prachtige omgeving als een feest op een prachtige, unieke locatie in deze regio zullen zorgen voor jullie onvergetelijke dag.

Prachtige omgeving in de buurt van bijzondere trouwlocatie Ermelo

Wie houdt van panden met een historisch karakter kunnen hun hart ophalen in bijvoorbeeld De Heerlickheijd te Ermelo, een sfeervolle locatie in de stijl van het kasteel van Versailles. Dit kasteel straalt grandeur uit en brengt de gasten onmiddellijk in een sprookjesachtige sfeer van liefde en stijlvolle klasse. Een unieke plaats om elkaar eeuwige trouw te beloven. Romantiek troef! In de onmiddellijke omgeving van Ermelo zijn nog heel wat mooie locaties. Hier vindt u ook nog enkele kastelen in verschillende stijlen, afhankelijk van uw eigen smaak en wensen. Ook trouwen op een boerderij behoort tot de mogelijkheden in de buurt.