Genieten van je tuin
Image default
Geschenken

6 geschenken om je vrienden deze kerst te geven

Nu het aftellen voor Kerstmis begint, denk je waarschijnlijk na over wat je je vrienden cadeau moet doen. Kerstmis is meer dan een dag, het is een seizoen. En met dat in gedachten hebben we een aantal ideeën op een rijtje gezet voor wat je je vrienden deze feestdagen kunt geven. Hoewel de meeste kerst cadeaus klein en goedkoop zullen zijn (het zijn tenslotte stocking stuffers), zullen ze toch betekenisvol zijn omdat ze uit het hart komen. Bekijk deze 6 cadeaus die perfect zijn voor je vrienden deze kerst:

 

Een prachtig notitieboek.

Een notitieboekje is een cadeau dat voor bijna alles gebruikt kan worden. Gebruik het om leuke ideeën op te schrijven, een to-do lijstje te maken, je gevoelens op te schrijven, of zelfs om een dagboek bij te houden. Als je de interesses van je vriend kent, kun je hem zelfs een speciaal notitieboekje voor die dingen geven, zoals een dagboek om te schrijven, een schetsboek om te tekenen, of een Daily Stoic journal voor wijsheid. Zorg er wel voor dat het iets is wat ze echt zullen gebruiken.

 

Bedelarmband/halsketting

Bedelarmbanden waren helemaal in in de jaren negentig, maar ze maken een comeback in de 21e eeuw. Als je je vriend goed genoeg kent, kun je hem een bedeltje geven dat staat voor iets speciaals tussen jullie beiden, zoals het jaar waarin jullie afstudeerden, een sportteam waar jullie allebei van houden, of zelfs een binnenpretje dat jullie delen. Als u niet zeker weet welk bedeltje u moet kopen, kunt u altijd kiezen voor het klassieke thema “vriendschap”. Een eenvoudig bedeltje van twee met elkaar verstrengelde harten, samen met het woord “vriend” of “vrienden”, zou een geweldig cadeau zijn voor zowat elke vriend.

 

Een boek waarvan je weet dat ze het geweldig zullen vinden

Iedereen vindt het leuk om een boek cadeau te krijgen, vooral als het iets is wat ze zelf nooit zouden kopen. Het is nog leuker als het boek een persoonlijk tintje heeft, zoals een handgeschreven briefje waarin je uitlegt waarom je dat boek hebt gekozen of een bladwijzer met een inside joke tussen jou en de ontvanger. Als je niet weet welk boek je moet krijgen, moet je misschien wat onderzoek doen. Vraag je vriend(in) in welke boeken hij/zij de laatste tijd geïnteresseerd is, of welke boeken hij/zij wil lezen maar nog geen tijd voor heeft gehad. Je kunt ook op hun sociale media kijken of ze recensies hebben geschreven over boeken die ze onlangs hebben gelezen. Hoewel je niet het meest recente of meest populaire boek hoeft te kopen, kan het je wel helpen om te beslissen wat je gaat kopen.

 

Een geurkaars

Een geurkaars is een cadeau dat elke vriend zal waarderen. Je kunt ze er een geven met een speciale betekenis, zoals een strandgeur om ze te herinneren aan een vakantie waar ze met jou op zijn geweest, of een die ruikt naar hun favoriete eten of drinken. Je kunt ze ook een geurkaars geven op basis van hun persoonlijkheid of de sfeer die ze waarschijnlijk graag in huis willen hebben. Je zou verbaasd zijn hoeveel geuren je kunt vinden. Als u iets persoonlijkers wilt, kunt u proberen uw eigen geurkaarsen te maken. Je kunt ze maken in elke vorm of maat die je maar kunt bedenken. Alles wat je nodig hebt zijn een paar benodigdheden die je bij je plaatselijke hobbywinkel of online kunt halen. Je kunt zelfs geurkaarsen maken in mason jars voor de klassieke, zelfgemaakte look.

 

Kwaliteitskoptelefoon

Dit is een uniek cadeau dat je vriend zeker leuk zal vinden. Hoofdtelefoons kunnen voor bijna alles worden gebruikt, of het nu is om naar muziek te luisteren, video’s te bekijken, telefoongesprekken te voeren, naar podcasts te luisteren, of zelfs gewoon om andere geluiden om hen heen te blokkeren. U kunt uw vriend een draadloze hoofdtelefoon geven, die hij zich anders misschien niet kan veroorloven, of u kunt hem een stijlvolle hoofdtelefoon met draad geven die hij graag zal gebruiken. Als u iets nog specialer wilt, kunt u een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking aanschaffen. Deze helpen andere geluiden te blokkeren, waardoor ze perfect zijn voor wie veel reist en in een rustige omgeving wil kunnen slapen of werken.

 

Een cadeaubon voor hun favoriete winkel of restaurant.

Dit is een cadeau dat je alleen kunt geven als je weet wat hun favoriete winkels of restaurants zijn. Als je weet dat ze van een bepaalde winkel of restaurant houden, kun je ze een cadeaubon geven zodat ze kunnen kopen wat ze maar willen. U kunt zelfs krijgen ze een gift card voor meerdere winkels of restaurants, zodat ze kunnen kiezen uit een paar dingen die ze hebben gewild, maar nog niet gekregen. Als je niet weet wat hun favoriete winkels of restaurants zijn, kun je het ze vragen. Je kunt ook naar hun sociale media kijken om te zien waar ze het over hebben of wat ze dragen en uitzoeken wat ze leuk vinden.

 

Conclusie

Dit zijn slechts enkele van de vele cadeaus die je deze kerst aan je vrienden kunt geven. Wat je ook kiest, het zal betekenisvol zijn omdat het uit het hart komt.

https://www.mrchristmasnl.nl/