Een Groen kantoor met een Kunsthaag

Een groen kantoor

Een natuurlijke omgeving vermindert stress en verbetert de concentratie.

Een kantoor met bijvoorbeeld een Kunsthaag of een groene muur maakt een werknemer gelukkiger en productiever dan een kale ruimte.

Er is bewezen dat productiviteit wel met 15 procent toegenomen is. Groene kantoren zie je tegenwoordig steeds meer.

Een groen kantoor brengt namelijk veel voordelen met zich mee.

  • Erg goed voor de gezondheid
  • Men wordt er ook vrolijker en productiever van.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een groen kantoor. 

Waarom een groen kantoor?

Een groen kantoor heeft veel voordelen. Zo geeft wat meer groen op kantoor een saaie kantooromgeving net wat meer leven. Maar er zijn meer belangrijke redenen voor het kiezen voor een groen kantoor. 

Besparend

Zo is een groen kantoor besparend. De Kunsthaag behoeft geen onderhoud zoals water geven, snoeien en knipafval. De haag blijft het hele jaar mooi en hoeft alleen af en toe maar afgestofd te worden. Zo wordt er weer op een tuinman bespaard.

Beter voor werknemers

Kortom, een groene werkomgeving ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens heel erg goed voor de gezondheid en gemoedstoestand van werknemers.

Maar het heeft ook voordelen voor het bedrijf zelf. De concentratie en productiviteit van werknemers wordt namelijk vergroot wanneer er wat groen op kantoor te vinden is. 

KunsthaagEU heeft een mooi en voordelig assortiment Kunsthaag om de werkomgeving mooi groen te maken. Ze zijn verkrijgbaar op rol met een afmeting van 1 x 3 meter. Of in tegel elementen verpakt per 12 tegels met een afmeting van 1 x 3 en ze kunnen op een zeer speelse wijze worden bevestigd met een bundelbandje.

http://www.kunsthaag.eu