Genieten van je tuin
Image default
Dienstverlening

Help ik heb veel bedrijfsafval, hoe ruim ik dit op?

Het ene bedrijf produceert meer afval, dan een ander bedrijf. Een bedrijf produceert sowieso redelijk veel afval. Daarnaast zal een meubelzaak ook meer afval hebben, dan een online marketing bureau. Alsnog wil je als bedrijf zijnde af van het afval. Bij Renewi in Zierikzee kan je ervoor zorgen dat zij jouw bedrijfsafval komen ophalen. Ideaal! Maar wat als jouw bedrijf zo veel afval produceert dat het niet meer in jouw prullenbakken past?

Maak gebruik van afvalcontainers

Voor bedrijven is het ideaal om een afvalcontainer in te huren voor hun bedrijfsafval. Een bedrijf produceert veel afval en dit past niet bij elk bedrijf in normale prullenbakken. Het is dan ideaal om containers in te huren. Dit zijn grote afvalbakken waar je een hoop afval in kwijt kan. Dit is ideaal voor een bedrijf dat veel dozen en pakketjes binnen krijgt. Zo hoeft dit afval ook niet in een gang te staan. Zo voorkom je ook dat jouw kantoor een troep wordt. Je kan verschillende soorten containers in huren en daarom is het zo ideaal om een container in te huren. Bij particulier bedrijven halen ze de containers ook nog eens op. Het is dus tijd en energie besparend!

Scheid het afval

Het is sowieso heel belangrijk dat afval gescheiden wordt. Het is beter voor de natuur, maar ook nog een efficiënter. Het afval kan opnieuw gebruikt worden en daardoor hoeven de materialen niet opnieuw gewonnen en gemaakt te worden. Verder is het ook ideaal, omdat je dan jouw afval verspreid over een paar prullenbakken. Je stopt niet al het afval in een afvalbak. Zo raakt een afvalbak niet direct vol. Verspreid je het afval, dan zal je ook merken dat jouw afvalbakken minder snel vol zullen zitten. Daarbij draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. 

Maak al je afval klein

Krijg je veel pakketjes binnen? Dan is het belangrijk dat jij dit zo klein mogelijk maakt. Dat is ook zo met andere verpakkingen. Is jouw yoghurt op? Stamp deze verpakking dan ook helemaal klein. Zo past er nog meer in de afvalbak. Op deze manier kan jij langer met jouw afvalbakken doen.

 

https://www.renewi.com/nl-nl/over-renewi/locatie/container-huren-zierikzee