Genieten van je tuin
Image default
Dienstverlening

De spoed slotenmaker Den Haag

In veel gevallen heb je meteen een slotenmaker nodig en kun je niet uren gaan wachten totdat er een komt. Hiervoor zijn er de spoed slotenmaker Den Haag bedrijven dat 24/7 bereikbaar zijn om mensen in nood te helpen.

Even snel in de voortuin een sigaretje roken omdat het niet het huis niet mag van je partner en dan valt de deur opeens achter je dicht. Sleutels heb je niet op zak en op het gasfornuis staat er soep te koken, wat doe je dan? Dit overkwam twee mensen vorige week eentje woonde in Brabant en de andere in Den Haag. Voor beide liep het heel anders af terwijl ze met dezelfde situatie te maken hadden.

De persoon uit Den Haag belde meteen naar de spoed slotenmaker en die was binnen 15 minuten er om de deur schadevrij open te maken, waarna het gasfornuis meteen uitgezet kon worden. Een factuur van 70 euro zou later op de mat vallen voor de verleende diensten van de spoed slotenmaker Den Haag.

De persoon uit Brabant belde de brandweer en die waren er binnen 15 minuten en eenmaal op locatie sloopten ze binnen een paar seconden de deur eruit, waarna het gasfornuis werd uitgezet. Deze persoon moest de deur laten vervangen waar die 1086 euro aan kwijt was en later in de week kreeg die ook de rekening van de brandweer gepresenteerd van 639 euro.

Al in al werd het voor de Brabander een heel dure sigaretje en de brandweer gaf ook de advies om de volgende keer maar een spoed slotenmaker te bellen.

Slotenmakerdenhaag.nl

Jv-slotenservice.nl

Gerelateerde artikelen

Ekhart Groen, de hovenier in de omgeving van Schiedam

Word helemaal zen met meditatie in Rotterdam

Elektricien Tilburg kan je helpen bij de zoektocht naar een goede elektricien