Genieten van je tuin
Image default
Buiten leven

Groenevenementen in december 2014

Groenevenementen in december

Met de Kerst in aantocht zijn er altijd vollop leuke workshops, kerstshows en andere groenevenementen om aan deel te nemen of te bezoeken. In het onderstaande overzicht hebben wij weer een aantal leuke groenevenementen in de maand december voor u op een rij gezet.

Imkerij en bijenmuseum EcoPollGeffen01-03 t/m 31-12Kroonjuwelen van de HortusAmsterdam01-04 t/m 31-12Kerst workshopsVrouwenakker29-11 t/m 23-12Beleef de magie van kerst in De Orchideeën HoeveLuttelgeest09-12 t/m 26-12WinterfairEext13-12 t/m 14-12Kerstmarkt bij PassifloraDrachten12-12 t/m 13-12Kerst op Landgoed KeukenhofLisse12-12 t/m 14-12Landgoedmarkt in Kerstsfeer Hof te DierenDieren14-12

Drie groenevenementen in december uitgelicht

Beleef de magie van kerst bij De Orchideeën Hoeve

Bij De Orchideeën Hoeve kunt u genieten van al het goede dat Kerstmis in zich heeft. Van 9 tot en met 26 december kunt u een magische kerstsfeer beleven. Tijdens het evenement heeft u keuze uit een ruim assortiment klassiek, modern en hip kerstbloemwerk om de kerstsfeer in huis helemaal compleet te maken. Ook worden er (inloop)workshops en demonstraties georganiseerd. En om dit evenement nog specialer te maken zullen de tuinen donderdag 11, vrijdag 12, zaterdag 13, vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 december van 17.00 tot 21.00 uur verlicht worden met duizenden echte kaarsjes, talloze lampjes en verlichte fonteinen. Dit is een evenement wat u beslist niet mag missen!

Kerst op Landgoed Keukenhof

Landgoed Keukenhof opent 12 tot en met 14 december haar deuren voor iedereen. De leukste en grootste kerstfair van de Bollenstreek zit ook dit jaar weer vol met verrassingen. De authentieke kerstsfeer van dit feest is te danken aan sfeervolle verlichting, knisperende vuurkorven en entertainment voor jong en oud. In de tuinen van het historische landgoed zullen ongeveer 100 standhouders hun koopwaar aanbieden. Alles bij elkaar is dit een evenement wat u moet bijwonen!

Kerst workshops

Maak nu zelf een mooi kerststuk voor de complete kerstsfeer in uw huis! U kunt alleen een datum plannen of samen met uw vrienden, gezin en/of familie komen. Ieder krijgt zijn eigen kerststuk mee naar huis. Eén workshop duurt twee en een half uur en kost ongeveer €25,-. De prijs is afhankelijk van hoe groot u uw kerststuk maakt. Voor een complete kerstsfeer bij u thuis kunt u zich nu inschrijven!

Liever een kerstshow bij een tuincentrum in de buurt bezoeken? Kijk dan hier voor de openingstijden van uw favoriete tuincentrum.

http://www.tuincentrumoverzicht.nl/actueel/2579/groene-evenementen-in-december