Genieten van je tuin
Image default
Bedrijven

Een sfeerhaard plaatsen in je tv wand

Voor een moderne uitstraling op kantoor, in de woonkamer of in de slaapkamer is een tv wand ideaal. Het past namelijk helemaal bij deze tijd, je komt ze ook steeds vaker tegen. Een tv wand is ook meer dan alleen een wand waar je je tv in kunt ophangen, een tv wand zorgt namelijk ook voor sfeer. In de tv wand is het namelijk ook mogelijk om accessoires te plaatsen en een sfeerhaard in te bouwen.

Zelf een tv wand ontwerpen 

Het is mogelijk om zelf te sfeerhaard te ontwerpen, je kunt hierbij zelf de maten aangeven. 

Wel zo handig, elke ruimte is namelijk anders qua grootte. Ook is het mogelijk om zelf een indeling te maken van de tv wand en de materialen te kiezen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om nisjes te maken of dat je extra opbergruimte maakt met kastjes. Een tv wand kan ook gemaakt worden van verschillende materialen, zo kun je de tv wand een betonlook geven, kiezen voor marmer of hout toevoegen. Je kunt de tv wand helemaal maken naar jouw smaak.

Een bioscoop voor thuis

Een tv wand zorgt voor het bioscoopgevoel in huis, dit komt doordat de tv is ingebouwd in de muur. Ook is het mogelijk om speakers in te bouwen in de wand, hierdoor wordt je helemaal meegetrokken in het programma, de serie, de film of de wedstrijd die je kijkt. Doordat de tv en speakers in de wand zitten heb je ook geen last van draden, dit oogt natuurlijk mooier maar heeft ook een effectieve functie, de draden kunnen namelijk niet beschadigen.

Een sfeerhaard

Een tv wand maak je al helemaal af met een sfeerhaard, een sfeerhaard zorgt namelijk voor veel sfeer en kan ook warmte geven. Er zijn namelijk verschillende sfeerhaarden, sommige kunnen wel warmte geven en andere niet. De vlammen worden gemaakt door led lampjes, het is dus ook niet nodig een schoorsteen te plaatsen.